Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Restauracja Teksansko-Meksykanska |
Czy jedliscie moze w tej restauracji??Jakie sa wasze opinie na ten temat?Ja słyszałem od dwóch znajomych,że jedli tam buritos,ale podali im je w ciescie do nalesnikow...Jak jest z pozostałymi daniami?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Restauracja Teksansko-Meksykanska |
Ale że gdzie to jest? to na sikorskiego ?
|
|
Tak na sikorskiego na przeciwko foto-radaru
|
|
Trzeba sprubować będzie ich menu ??? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
jeśli chodzi o buritos,jadłem to w USA jest to mięso mielony które jest smożone na gąrących blatach kuchni ale smakuje doskonale i potem jest zawijane tak jak naleśniki.
|
|
Tak , jest cos takiego w stanach - 2buritos za 99 centow , wyglada jak mieso z puszki dla psa ,,,,, ale wspaniale maja salatki z dresingiem roznego rodzaju !!! mario
|
|
|
Wiem co znaczy słowo restauracja i dlatego pytam forumowiczów jak tam jest bo codziennie tam przejezdzam i jest wyraznie napisane na szyldzie 'Restauracja"a jak jest w rzeczywistosci to własnie chciałbym sie najpierw dowiedziec tutaj...
|
|
To zwykla knajpa jak zreszto wszystkie tanie jatki w łomży typu bar chiński czy róznego rodzaju pizzerie i bary sałatkowe tanio szybko i nawet smacznie czego tu sie spodziewac w Łomży przecież nikt tu nie zainwestuje pieniedzy bo po pierwsze ich niema a po drugie strach inwestowac w nasze miasto bo to strzaszna prowincja i ludzie jak sie usrajo np. na yam caffe to nigdzie wiecej nie pujdo bo jama jest super i koniec aż strach pomyslec jak ktoś by teraz wyciągnoł milion dolarów otworzył super restauracje z dyskoteko klubem bilardowym kregielnio z prawdziwo klimatyzacjo itp. ciekawe jak yama poradziła by se z opłatami na szczescie nikt mądry nie zainwestuje w Łomży tylu pieniedzy w dyskoteke bo są leprze biznesy i mniej uciązliwe tak wiec modni panowie i nastoletnie kurwy zgnijo w jamie do konca jej istnienia a szef klubu będzie miał spokojno głowe i dochody pozdrawiam Spiero
|
|
Popieram Spiero :))))))))))))))
|
|
Spiero napisał: strach inwestowac w nasze miasto bo to strzaszna prowincja Spiero napisał: usrajo pojdo dyskoteko kregielnio wyciagnoł klimatyzacjo leprze zgnijo
|
|
ale Spiero dobrze mówiŁ z ta yama! taka prawda..a w tej teksanskiej jadłem frytki z szaszŁykami i ogoLnie byŁy dobre :D Zdetronizowany
|
|
Nawiedziłam swego czasu ten przybytek. Jedzonko było smaczne,a obsługa sympatyczna. Jednakże potwornie zmarzłam, bo nie było ogrzewania. Możliwe,że już założyli- nie wiem. Oby!!! Pozdrowionka:) G a z e l a
|
|
Ja jadłam burritos i były smaczne. nie wiem jednak jak wystrój tego baru, bo brałam na wynos. Minus- czekałam na jedzenie ok. godziny. dream on
|
|
Ptysiu80: dlaczego strach inwestować? czy masz jakieś złe doświadczenia z inwestowania w Łomży?
|
|
To był cytat z wypowiedzi Spiero. :)
|
|
lomzanin za 99centów to se możesz w buty to wsadzić. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
konsumawałem to w barze kosztowało około 4 USD,ŻYCZE SMACZNEGO??? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
a mi buritos nie smakowała ale reszta ok
|
|
co to buritos?
|