Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie o sklep |
Czy w sklepie Świat udanych zakupów i w Brico obowiązują godziny dla seniorów????? Proszą o pilne odpowiedzi. Dzięki. ;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie o sklep |
godziny dla seniorów obowiązują obiekty świadczące usługi pocztowe oraz obiekty handlowe lub usługowe oraz placówki handlowe, które prowadzą sprzedaż: żywności produktów kosmetycznych artykułów toaletowych, środków czystości, produktów leczniczych, wyrobów medycznych, środków spożywczych specjalnego przeznaczenia żywieniowego
|
|
Na normalnych zasadach (bez ograniczeń wiekowych) można robić zakupy w sklepach odzieżowych, budowlanych, a także marketach ze sprzętem RTV AGD. tyle na szybko można znaleźć w sieci
|
|
Dziękuję. Pozdrawiam. ;]
|
|
Zakupy to już całkowicie przeniosłam do internetu. Ostatnio miałam kupić meble do salonu] , ale po tym zamieszaniu, czy będą otwarte sklepy, czy nie postanowiłam zamówić coś w internecie i było to bardzo przyjemne doświadczenie. A wracając do godzin dla seniorów, to w banku one też obowiązują? beata.lisek
|
|
Ja tam wszystko kupuję w necie. To jest wspaniała sprawa. Tam można kupić wszystko! __________________________ Pisanie licencjackiej pracy z Psychologii
|
|
Dobry sklep internetowy na pewno się przyda. To może być bardzo fajna sprawa moim zdaniem! Te sklepy internetowe to jest świetna sprawa! ___________________________ https://pracemagisterskie-licencjackie.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |