Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czyżbym był w błędzie? |
Kurczę, do tej pory, mówiłem i myślałem że, kobiety i dziewczyny są jak kwiaty. Cieszą oko, miło popatrzeć, podziwiać urodę i kochać. Aż tu ci one same podnoszą napisy że, one to: - wściekłe macice - wkurzone szpary etc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czyżbym był w błędzie? |
Towarzyszko aparat, jedynym twoim obiektem westchnien to odbyt twego idola Piotrowicza. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
|
Kali CIEMNA PiSdo, tobie tylko kot prezesa do macania pozostał... i to tylko wirtualnie, PiSdzia ściero... urbi et orbi !
|
|
ziuta krasnaja mordo Czy ty razem z tym czarcim wyskrobkiem, musicie i tutaj demonstrować wasze seksualne zboczenia?
|
|
Jakim trzeba być prostakiem i chamem panie czar aby wrzucać obraski Jezusa , które to obrażają czyjeś uczucia religijne?
|
|
Trzeba być czarcią kvrvą.
|
|
Dlaczego obrażają? Myślę, że siedzi gdzieś tam na górze i bardzo się dziwi co tu się odp....ala. Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Wasze uczucia? Wy przaśne chamy macie jakieś uczucia? Jeśli powoduje wami to samo co PiSdzią trzodą to zakładam że nie macie żadnych, a więc poszli WON! A najlepiej wPiSdu! urbi et orbi !
|
|
aparat - ja wiem ze ty napewno lubisz chlopcow , ja nic do tego nie mam - ale ODPIERDOL sie od naszych KOBIET !!!!!!!!! bo to sa czyjes Matki , Corki , ktos cie wykastruje i zostanie ci tylko dawanie DUPY !!!!!!!!! mario
|
|
aparat masz rację - Baby to są ch.......je, a paplak z kutabasem, czrcim wysmrodkiem i czopkiem ziemniaczanym to są pis-dy…. Nic tak nie POprawia nastroju jak obicie pełowskiego dzbana. Jakiś odważny się znajdzie czy mam sam szukać? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
maryśka Jedno co powinieneś wiedzieć to: - że totalne są antypolskim kvrestvem. Dzisiaj skretyniałym.
|
|
Moim zdaniem byłeś w błędzie, ale to się zdarza. Wszyscy czasem popełniamy błędy! ______________________________ Praca magisterska z Informatyki w Krakowie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |