poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PS 3

W USA wyszło PS 3, z tego co wiem w Europie będzie dopiero na wiosne.Jaka będzie tego cena????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PS 3

http://cgi.ebay.com/PLAYSTATION-3-PS3-Playstation3-PS-60GB-60-GB-FREE-ELMO_W0QQitemZ150063097943QQihZ005QQcategoryZ62054QQrdZ1QQcmdZViewItem

myślę, że u nas będzie podobnie i bardziej okrojono :)

Takie samo pytanie zadałem w mailu do Sony Poland na oficjalnej stronie playstation. Premiera w Polsce w marcu 2007, zestawy takie jak wszędzie indziej na świecie, 399 euro bez dysku(okrojony), 599 euro zestaw "premium"(z dyskiem i czymś tam jeszcze).
Nie wiem jak Wy ale ja już zacząłem oszczędzać :)

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

Na ebayu teraz są wystawione egzemplarze dla bogatych gówniarzy. Cena będzie znacznie niższa kiedy konsolka będzie w sprzedaży seryjnej. Mój znajomy kupił dwa PS3 po 400 dolarów, a teraz będzie sprzedawał po $2000. W czasie sprzedaży odnotowano 5 zabójstw, dziesiątki pobić i kradzieży.

W USA wyprodukowano jak na razie 400 000 sztuk. Dopiero w grudniu rozpocznie się nowa seria.

Najlepsze rozwiązanie- poczekać.

słyszałem, że w Stanach się o to biją hehe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org