Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pilnie prosze o podpowiedź! |
Czy ktoś orientuje się gdzie w Łomży można kupić perukę z włosów naturalnych (peruka jest dla osoby chorej). Proszę o poważne odpowiedzi. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pilnie prosze o podpowiedź! |
w łomży nie kupisz, jedyne wyjście to allegro, wiem bo kiedyś też szukałam
|
|
Radziłbym skontaktować się z któryśm z pracowników łomżyńskiego Teatru Lalek chodzi, oczywiście, o pracownię techn. Tam pracują naprawdę fajni ludzie i na pewno pomogą w biedzie!
|
|
Prawdziwe peruki dostaniesz w Warszawie jeżeli masz receptę. To na receptę jest dużo taniej. Tam jest specjalistyczny sklep który sie tylko tym zajmuje. Jeżeli chodzi o dojazd to wsiadasz przy stadionie w autobus 166 przy Łazienkach przesiadasz się w 195 i wysiadasz naprzeciwko centum. Dojazd zajmuje ok.45 min. Jeżeli chcesz więcej szczegułów to pisz na : zbyszek61@po.pl Centrum Onkologii Ul.Roentgena 5
|
|
Sorki podałem ci złego e-maila zbyszek61@op.pl
|
|
nie czytajac Twojego pytania odpowiadam - nie, zdecydowanie nie, nie da rady
|
|
a nie wiecie co na torach się działo przy Piłsuckiego??
|
|
Co do peruki to z tego co się orientuję to jakiś sklep jest w Białymstoku.... ale mała podpowiedź.... Proponuję przejść się do Stowarzyszenia "AMAZONEK" ul. Pisłudskiego 11a...(były hotel pielęgniarek)i tam można zapytać...Często ludzie oddają tam peruki żeby służyły innym......Pozwodzenia i zdrowia życzę!
|
|
dzięki za podpowiedzi. Już poradziłam sobie... na Hipokratesa w sklepie medycznym można nabyć takie peruki. pozdrawiam :)
|
|
A nie ma w sieci typowo internetowych sklepów?
|
|
Właśnie natrafiłem na taką firmę, która robi tylko z słowiańskich włosów. Ecommerce nie mają ale można zamówić i wykonają taką perukę -> peruki.info.pl .
|
|
Jeśli chodzi o internetowy sklep z perukami to polecam ten, wydaje mi się, że jest to największy sklep w Polsce: https://peruka.pl Mają też odziały stacjonarne w całej Polsce, ja byłam u nich w Krakowie: www.perukikrakow.com.pl
|
|
Jeśli chodzi o peruki syntetyczne czy naturalne to największy wybór mają w sklepie https://perukikrakow.pl/naturalne-peruki/ . Na miejscu można liczyć na fachowe doradztwo stylistki, która pomoże dobrać rodzaj peruki do naszej urody oraz oczekiwań
|
|
Największy wybór peruk to macie w Rokoko www.rokoko.com.pl . Mają i peruki naturalne i syntetyczne
|
|
Jeżeli szukasz czegoś do cosplayu to tutaj na przykład znajdziesz dużo peruk do BNHA: https://allegro.pl/oferta/peruka-wig-anime-bnha-ochako-uraraka-cosplay-9579010661 mam tą do cosplayu Eijiro super jest!
|
|
Badziew
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |