poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Architekt

Witam. Poszukuję architekta z Łomży lub okolic do zaprojektowania domu i usytuowania go na działce. Nie chce płacić podwojnych pieniędzy za zakup projektu i potem drugie tyle albo i więcej za 3 góra 5 przeróbek. Czekam na jakieś namiary i kontakty

TURBO

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Architekt

Mądra decyzja ;) jak dla mnie pan Wagner z a3darchitekci, biuro na Mickiewicza.

Moim zdaniem dobry tok myślenia co do projektu zakupionego, nie warto. Zawsze będzie Pan miał projekt wykonany od początku do końca zaprojektowany indywidualnie na Pana potrzeby i dostosowany do działki/ okolicy itd.
Polecam
Wszeborowski Adam Biuro Projektowe - 667 303 091
A3D Architekci Piotr Wagner - 605 238 513

---
http://www.geodezjalomza.pl/

Wybierając architekta zawsze dobrze jest posłuchać opinii innych ludzi. Życzę mądrego wyboru.

A3D Architekci - również korzystałem z usług tej firmy, polecam.

ciekawe zawsze warto wspierać lokalny rynek bo to go rozwija. Akurat ja korzystałem z projektów gotowych tylko poprosiłem o poprawki projektu według mego uznania i po ich dokonaniu przysłano mnie typowy projekt dopasowany do moich potrzeb. Ale wówczas nie słyszałem o lokalnych biurach projektowych a nawet o tym nie pomyślałem i chyba wiele spraw zrobiłem zbyt pochopnie i za szybko. Nie była to dobra decyzja wiec gorąco polecam lokalnych architektów.

facmen

Jakiś czas temu natknąłem się na stronę ArchitektDomu.pl i muszę przyznać, iż jest to realna skarbnica wiedzy dla każdego, kto ma w planach budowę lub remont domu. Serwis oferuje szeroki wachlarz wskazówek odnoszących się do zarówno aranżacji wnętrz, jak i zagospodarowania otoczenia wokół domu. Jednym z tekstów, który najbardziej przykuł moją uwagę, było omówienie różnic między korkami z przelewem a bez. Za jego sprawą dowiedziałem się, jakie rozwiązanie będzie najlepsze do mojej łazienki. Nadto, https://architektdomu.pl/ systematycznie wrzuca nowe treści, co sprawia, że zawsze można odnaleźć tam aktualne porady oraz inspiracje. Jeżeli więc szukacie wiarygodnych informacji odnośnie budowy, remontu czy projektowania wnętrz, warto odwiedzić tę stronę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org