Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dyrektor MDK-DŚT w Łomży |
"Coraz trudniej nam ją organizować, bo finansujemy wszystko z własnych środków". Tak powiedział dyrektor MDK-DŚT po Łomżyńskiej Jesieni Kulturalnej. Przepraszam bardzo?!??Czy Pan dyrektor nie wie że na jesieni jest taka impreza???Trzeba przez cały rok zabiegać o środki na najważniejszą imprezę kuluralną w mieście!!!To już nie ma sponsorów??Czy po prostu się nie chce pochodzić popytać??A może ktoś tu nie jest na odpowiednim stanowisku żeby tymi sprawami kierować?? Czy ktoś w ogóle widział program tegorocznej Jesieni Kulturalnej???ISTNA ŻENADA!!! Codziennie powinna byc jakaś impreza przynajmniej przez miesiąc czasu!!!! JUŻ TERAZ TRZEBA SIĘ UBIEGAĆ O ŚRODKI NA PRZYSZŁY ROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dyrektor MDK-DŚT w Łomży |
ISTNĄ ŻENADĄ jest twoj post, skoro nie znasz sytuacji to czemu piszesz coś takiego, trudno w łomzy o pomoc z strony firm, łatwiej liczyć na słowa krytyki od łomżyńskiej mało-miasteczowej publiki.
|
|
Barteka ma rację. W całej rozciągłości. ROK jest pozostawiony sam sobie. Miasto go nie finansuje, bo jest w strukturze powiatu. Starostwo nie daje pieniędzy, bo nie ma, a poza tym uważa ROK za twór miasta, a nie powiatu. Dyrektorowi Cholewickiemu należy sie raczej pochwała za to co ROK-owi jeszcze udaje sie robić.
|
|
Przeraża mnie to co piszecie bo w ogóle nie macie pojęcia o sytuacji!!! barteka: posłuchaj przed wczoraj (mgła) jadę do biełegostoku.patrzę a od strony piątnicy i dzie zadowolony Pan Chab.... z aparatem.myślisz że wracał od sponsorów???jeśli tak myslisz to gówno!!! szedł sobie z nad rzeki bo pewnie myslał że sobie zrobi następne ładne zdjęcia na swój jakis konkurs lub wystawę.niech sobie idzie w sobotę czy niedzielę kiedy nie pracuje a nie w czasie pracy!!!w sumie to g... mnie to obchodzi co on robi w czasie pracy ale żyje w tym mieściekocham to miasto i chciałbym żeby było tutaj lepiej a przez takich ludzi przez takich pracowników i takich dyrektorów to nic tu nie bedzie lepiej jeśli nie umieja przypilnowac swoich ludzi i pozwalaja na takie rzeczy. cziko: czytaj troszekę uwazniej.mówimy o mdk-dśt a nie o rok.do pana cholewickiego nic nie mam.
|
|
Nie wiem czy rozszyfrowałeś nazwe MDK - MIEJSKI dom kultury, wiec skoro miejski to raczej miasto powinno łożyć na kulture, a nie lokalni przedsiembiorcy łomżyńscy, nie wiem czy wiesz ale nawet ŁKS ma problemy z sponsorami browar zastanawia sie nad wspołpracą. Co ma powiedzieć taka instytucja jaką jest MDK, zrozum ze gdy organizowany jest jaki kolwiek koncert trudno o publike, lub jest tak dużo ludzi nie ma gdzie ich pomieścić, ponieważ sala widowiskowa jest za mala. Ps. Może nawet dobrze ze Chab.. wracał z nad rzeki moze dzięki jego pracom twoje kochane miasto bedzie znane w Polsce, a nie bedzie uwstecznioną dziurą pełną ksenofobicznych ludzi.
|
|
Po dwukrotnym kontakcie z panem B. - dyrektorem ROK przed kilku laty moja opinia o nim nie jest zbyt pochlebna. Okazał się osobą niesłowną. Być może już zbyt długo szefuje tej instytucji skoro nie radzi sobie z pozyskiwaniem środków finansowych na realizację zaplanowanych projektów. Może potrzebny jest na tym stanowisku menedżer, a artysta raczej powinien zająć się swoją twórczością?
|
|
" łewap" jak zauważyłeś Pan Ch.... ma jakieś zajęcie a ty jak widać nie masz nic innego do roboty tylko ludzi obserwować. jak masz problem ze znalezieniem zajęcia to przejdź się do PUP na nowogrodzką to może kolejny post założysz tym razem przyczepisz sie może ze dyrektora tego urzędu widziałeś na polowaniu w czasie godzin pracy zamiast szukać pracodawców z twojej wypowiedzi wynika ze z kulturą masz tyle wspólnego co świstak z konfesjonałem więc skoro taki mądry jesteś to może zaoferowałbyś pomoc MDK DŚT zamiast pieprzyć takie głupoty Anioł wcale nie musi być z góry
|
|
najpierw sie zorientujcie w nazwach zanim zaczniecie komentować. przede wszystkim mylicie dwie instytucje: Rok- to regionalny osrodek kultury i dyrektoruje tam Cholewicki MDK- DŚT - miejski dom kultury, dyrektorem jest Borawski Dlaczego dopieroteraz pojawił sie ten temat? Czyzby powyborcza polityka zniszczenia pewnych osób????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |