Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zwyciestwo Polaków z Rosja!!!!! |
nasi podniesli sie ze stanu 2:0 dla Rosji, BRAWO POLACY!!!!!!! POLSKA mistrzem świata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zwyciestwo Polaków z Rosja!!!!! |
POLSKA BIAŁO-CZERWONI!!! POLSKA BIAŁO-CZERWONI!!! pokazaliśmy swój charakter !!! POLSKA BIAŁO-CZERWONI!!! POLSKA BIAŁO-CZERWONI!!!
|
|
za ropę gaz i mięso ..hihi
|
|
Rosjanie po wygranym 2 secie juz mysleli o spirytusiku, ale sie przeliczyli :P haha Co to byl za mecz :P teraz tylko Serbia i finał z Brazylia :P
|
|
Kaczyńscy powiedzą: siatkarze wygrali z silnym układem działającym po drugiej stronie siatki na niekorzyść Polski. Precz! z +czarną stonką. rudy błazen z druhem
|
|
Ja wiedziałem ,że tak będzie
|
|
Brak mi słów... POPROSTU COŚ WSPANIAŁEGO!!! Teraz mecz z Serbią który nie jest już taki ważny...bo i Bułgaria i Brazylia są świetnymi zespołami! Poprostu trzeba grać tak jak dzisiaj i jeszcze trochę lepiej jeżeli mamy zdobyć złoto.(czuję że zdobędziemy :) ).
|
|
Dla takich chwil warto żyć!! Podnieśli się z kolan....wygrali!! Coś fantastycznego!! Brawo Polacy, jesteście Wielcy!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |