Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wiecie dlaczego koronowirus nie zaraził facmena i 0-22 ? |
Wiecie dlaczego koronowirus nie zaraził facmena i 0-22, tych dwóch pedałów ? Bo koronowirus nie atakuje gówna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wiecie dlaczego koronowirus nie zaraził facmena i 0-22 ? |
Ha ha ha dobre to jest Borys-50
|
|
zezza99 NIE DOŚĆ, ŻE MASZ ZRYTY CZEREP, TO JESZCZE ZACHOWUJESZ SIĘ JAK BYLE GOWNIARZ :)) Jednak prawda to co o tobie mówią koledzy ze szkolnej ławy, już jako smarkacz miałeś problemy w szkole i nikt cię nie lubił, bo kablowałeś wszystko nauczycielom. Na podwórku też nikt nie chciał się z tobą bawić, a matka wieszała ci na szyi pęto kiełbasy, żeby chociaż psy się z tobą pobawiły. W dorosłym życiu też kablowałeś na znajomych, sąsiadów i kolegów do SB i policji ? ps: stara ***** - z pedałami to ja mam tyle wspólnego co ty męska dziwko z inteligencją.
|
|
0-22 ile masz chorób współistniejących ?
|
|
zezza , stara ciooto, a ty masz ciągły ból dopy ? JAKIM DEBILEM TRZEBA BYĆ , BY ZAKŁADAĆ TAK INFANTYLNIE GŁUPIE TEMATY ?
|
|
ZEZZAK99 JUŻ PRZEKROCZYŁEŚ GRANICĘ PIERWSZY DZIŚ KILKAKROTNIE PISZĄC O MNIE JAKO O PEDALE, A WIĘC NIE PŁACZ , GDY OD TEJ PORY BĘDĘ CIĘ NAZYWAŁ ; - KUTASEM - STARĄ CIOTĄ - CWELEM :))))
|
|
A ty zezak to nie spech ha ha ha
|
|
0-22 -widać jaki ty człowieczku jesteś chory ze swojej głupoty - biegnij szybko do swojego lekarza , albo zażyj lek który jeszcze nie brałeś - widać ze psychiatra słabo nad twoją głową pracuję . Borys-50
|
|
0-22 is OG, do dont **** with him
|
|
swoja droga kiedys zadalem kilka merytorycznych pytan do zaac99, alkohola i kalipso. Na odpowiedzi czekam do dzis... internetowi napinacze popisac o dup... maryny 022 czasami ma swoje odchyly ale nie boi sie konweracji a wy? Mozna sie z nim nie zgadzac ale kazdy ma prawo do swojego zdania. tu dla przypomnienia watek. https://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=519688&t=519688
|
|
panie zaaacc gowno to pan mnie dokładnie po sranku wylizał. facmen
|
|
Fajny żart. Nawet o takim myślałem, bo tępię głupotę i pedalstwo. Mogłeś dodać jeszcze paplika i ziomeczka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |