Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak piorę oddzielnie białe ciuchy i oddzielnie czarne, to jestem rasistą ? |
Jak piorę oddzielnie białe ciuchy i oddzielnie czarne, to jestem rasistą ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak piorę oddzielnie białe ciuchy i oddzielnie czarne, to jestem rasistą ? |
https://marucha.wordpress.com/2020/06/19/dlaczego-ameryka-plonie/
|
|
Re: Jak piorę oddzielnie białe ciuchy i oddzielnie czarne, to jestem rasistą ? |
... niekoniecznie jesteś rasistą ale za to na 100 % JESTEŚ FORUMOWYM TROLLEM I DEBILEM :)
|
|
Nie prawda to twoje cechy ty jako zero jesteś niedościgłym ogryzkiem na tym forum ... Popieram PiS i Dudę
|
|
... zezzak99 , dobrze by było jakbyś jeszcze co jakiś czas wyczyścił z gowna gumofilce i wyjął słomę z butów , no i podmył dopę, coby alkoholikowi w zęby nie wchodziły farfocle, jak będzie ci dope lizał :)
|
|
zaaaac ty jestes tylko forumowym idiota. facmen
|
|
A tak, na marginesie zamieszek na tle rasistowskim po zabójstwie Floyda – to zdjęcie obiegło cały świat: Mniej znane są te zdjęcia – z Izraela: Wygląda na to, że USrAelska policja podpatrzyła metodę duszenia nogą powalonych na ziemię ludzi od kumpli po fachu z „ziemii świętej”. „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
to pierwsze zdjęcie pod tym murzynem to nei jest z Izraela, to chyba Francja. facmen
|
|
No i jak kali z Izraela dusi to jest OK jak kalego w USA duszą toż to rasizm i antysemityzm A to przypadkiem nie jest tak ,że zezak i zero to ta sama nędza pisząca sama ze sobą? Pewno czuje smród przy majtach i zaczyna pisać nie tylko przeciw ale nawet ZA ... Popieram PIS i Dudę
|
|
Policja POwinna być bezwzględna POdczas interwencji wobec przestępcy
|
|
„No i jak kali z Izraela dusi to jest OK jak kalego w USA duszą toż to rasizm i antysemityzm” - ciekawe co kali ciemna PiSda na to..... urbi et orbi !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |