Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto wygrał debatę? |
Oczywiście prezydent Duda. Jak wypadli inni kandydaci? Różnie. Bardzo dobrze Jakubiak, swobodny i sensowny. Dobrze Biedroń. Swobodny i szczery po raz kolejny. I chyba to dobrze, że Polacy nie kupują jego tęczowych wizji. Hołownia - katolik bezobjawowy - szczerze deklarował, że będzie niszczył przejawy katolicyzmu w sferze publicznej. Trzaskowski? Przestraszone oczy do kamery zupełnie inaczej wyglądają niż te figlarne czy raczej bezczelne spojrzenie z plakatów. Zarost o trzy dni za długi - wyglądał trochę jak żul. Kamysz wykuł się sloganów i powtarza na okrągło. Bosak po raz kolejny śpieszył Platformie z pomocą.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto wygrał debatę? |
Juda oczywiście wcześniej znał pytania przygotowane przez TVPis , a mimo to, marnie wypadł .
|
|
Sorry, nie mam jak przenieść, ale na polityczne forum zapraszam.
|
|
Pytania w debacie zostały tak dobrane, by jeszcze bardziej podzielić Polaków . Debata ewidentnie ustawiona co nie zmienia faktu,że wygrywa Trzaskowski.
|
|
Autor: 0-22 (---.dynamic-4-waw-k-3-1-0.vectranet.pl) Autor: Staku (---.dynamic-4-waw-k-1-0-0.vectranet.pl) wiec typie sam sobie tworzysz tematy i sam w nich odpowiadasz? wypierdalac na polityke ;]
|
|
Zabrakło tylko pytania : Czy lubisz koty ??
|
|
Juda wypadł jak długoPiS z piórnika :)
|
|
HOLOWNIA oczywiscie
|
|
Moim zdaniem Tanajno był całkiem spoko. Jak dla mnie to była wspaniała sprawa! _________________________________ Historia i nie tylko
|
|
Nie ma jak to „obiektywna” ocena PiSowca. Portale internetowe, dziennikarze, a nawet była szefowa sztabu wyborczego AD twierdzi, że Bosak i Hołownia i czasami wspominają o Kamyszu . Chyba że to Twoja subiektywna ocena to by było zrozumiałe. Duda wygrał a na Trzaskowskiego najwiecej hejtu napisać . Mówić jak najwiecej o swoim przeciwniku i go promować to cała „inteligencja „ PiSowcow bo o Dudzie w sumie lepiej nie mówić bo co by nie powiedzieć to by mu zaszkodziło .
|
|
Pan od Menelowe+ wygrał :D
|
|
Moim zdaniem Trzaskowki, ale pewien nie jestem. _________________________ Magisterskie prace z socjologii - pomoc
|
|
Polska przegrała :)
|
|
Żaden kandydat mnie nie przekonuje. Może ten Tanajno nie był zły. ______________________________ Gdańsk - prace magisterskie z psychologii
|
|
rzadne debaty jak widac nic nie dają, wiekszosc glosujacych nawet pewnie nieogladala...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |