Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cowit19 |
W tej chwili w regionie za zakażonych uznawane są jeszcze 2 osoby z powiatu łomżyńskiego. Nowych zakażeń w mieście i najbliższej okolicy nie notuje się od 8 maja. h2o
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cowit19 |
nie chcę cie urazić, ale pisze się Covid-19. A przy okazji wg.mnie nie powinno się wierzyć statystykom OLX
|
|
Sporo faktów i cytatów na temat Covid-19 i generalnie całej tej plandemii można znaleźć na blogu, który polecam. Np artykuł Totalna ściema, czy W cieniu pandemii, no i kilka ważnych informacji, a w zasadzie całe tony wiadomości od lekarzy i to nie byle jakich, bo byłego przewodniczącego komisji zdrowia UE, choćby, czy wirusologów z kilkudziesięcioletnim doświadczeniem. Jest też sporo o szczepieniach. Można się nieźle zdziwić... Byłam przekonana, że mam rację, ale teraz... Zresztą, poczytajcie, a potem możemy porozmawiać. --- Nie ma nic przyjemniejszego, niż czytanie ulubionego Bloga :)
|
|
Ten wirus na pewno jeszcze zaatuke zimą, podobnie jak grypa. ______________________________- Dyplomowe prace z Fizjoterapii - blog
|
|
Niektórzy twierdzą, że koronawirus będzie nową grypą i nie chodzi tutaj wcale o to, że jest tak podobny, ale o to, że właśnie będzie wracał sezonowo i stanie się nową powszechną chorobą. Co będzie, zobaczymy. Badania nad tworzeniem leków jeszcze trwają i największy strach jest właśnie z tego powodu, że w przypadku korony nie ma jeszcze leków, którymi można byłoby leczyć.
|
|
Bezobjawowe zarażenie wirusem. Na prawdę trzeba nie mić mózgu aby w to uwierzyć. Każdą chorobę rozpoznaje się po objawach. Wtedy robi się szczegółowe badania. Covid19 to wymysł. media posługują się obrazem wirusa stworzonym przez grafika komputerowego. :) Ta wymyślona choroba pokazała jak wykształceni są lekarze. Tylko nieliczni mówią, że koronawiry odkryto w latach 60 ubiegłego wieku i nie sa to wirusy śmiertelne. Cała rzesza tak zwanych medyków powinna utracić prawo wykonywania zawodu z powodu podstawowej wiedzy. O wirusach uczą chyba w liceum. Niektorzy robią to za pieniądze. W USA jest jeszcze lepiej - płacą 13 000 dolarów. Ile płacą w Polsce? Tak za pieniądze i nieuczciwość pseudomedyków produkuje sie strach.
|
|
|
Ta choroba niestety ciągle się rozwija. To jest po prostu straszne! _________________________ Praca magisterska z historii - cena
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |