Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaka POgoda w kownatach ? |
Może ktoś mi POwie co interesującego można zobaczyć w kownatach ? proszę o szczerą odPOwiedź. Oczywiście oprócz hejtera 0-22
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaka POgoda w kownatach ? |
zezzak99 ... jaki cel miałeś zakładając ten infantylnie głupi temat ? NIE DOŚĆ, ŻE MASZ ZRYTY CZEREP, TO JESZCZE ZACHOWUJESZ SIĘ JAK BYLE GOWNIARZ :)) Jednak prawda to co o tobie mówią koledzy ze szkolnej ławy, już jako smarkacz miałeś problemy w szkole i nikt cię nie lubił, bo kablowałeś wszystko nauczycielom. Na podwórku też nikt nie chciał się z tobą bawić, a matka wieszała ci na szyi pęto kiełbasy, żeby chociaż psy się z tobą pobawiły. W dorosłym życiu też kablowałeś na znajomych, sąsiadów i kolegów do SB i policji ?
|
|
Zobaczcie jaki to psychol z tego 0-22 Człowiek prosi jego, aby się nie odzywał, bo to pytanie nie do niego, a on jak zawsze musi mnie atakować czy ten PełOwski aparatczyk da mi kiedykolwiek spokój ?
|
|
... poskarż się ADMINOWI , jak to wczoraj zrobiłeś :))) Po za tym nie pal głupa ! Ewidentnie szukasz zaczepki, choćby i zakładając ten temat o Kownatach i wymieniając mój nick . Zwłaszcza w kontekście twoich wcześniejszych postów na forum, gdzie uparcie - myląc mnie z kimś innym - twierdziłeś, że mieszkam w tej miejscowości . Kretynie, tak cię interesuje ta wieś pod Łomżą, a czego ty byś się tam spodziewał , jakich to niby atrakcji ? Jest przecież niedaleko, ( wszak sam mieszkasz na obrzeżach gminy Piątnica ) , zrób sobie wycieczkę i sam się tam przejedź . Pogoda cię niby interesuje ? zezzak99 zmień lekarza, albo niech ci zwiększy dawkę psychotropów :)
|
|
Ciekawe ile płaci PiS zezzakowi99, za trollowanie i agitacje proPiSowską na forum że co dzień zakłada kilka tak infantylnie głupich tematów ?
|
|
PełO chce mnie POdkupić, bo nie są zadowoleni z 0-22 i facmena. Negocjujemy stawkę.
|
|
W Kownatach jako atrakcja turystyczna, przy głównej drodze, na płocie wiszą śmierdzące gumofilce zezowatego szczęścia. :)
|
|
A skąd wiesz ,że śmierdzące ? Może twoje ...
|
|
Panie Andrzeju zezowate szczęście to też dawny nick oszołoma zero zero 😂 Kasia..
|
|
:-) Pozdrawiam Panią Kasię
|
|
Pozdrawiam 😉 Kasia..
|
|
Pastuch zgubił w kownatach gumifilce? Dobra impreza musiała być ***** ***
|
|
Autor: jadoslaw.klamczynski z całym szacunkiem, pisz jaśniej, bo matoły nie skumają, że chodzi Ci o pastucha z Nowogrodu , alkoholika c2h5oh :)))
|
|
no przeciez on sie oburzyl ze smierdzace ***** ***
|
|
Autor: 0-22 (---.dynamic-4-waw-k-3-1-0.vectranet.pl)Data: 13-06-20 11:44 Autor: jadoslaw.klamczynski z całym szacunkiem, pisz jaśniej, bo matoły nie skumają, że chodzi Ci o pastucha z Nowogrodu , alkoholika c2h5oh :))) a ty za to jesteś pastuch z kownat uprawiający sex z krowami
|
|
Masakra ...
|
|
Moim zdaniem jest tam strasznie gorąco obecnie! _____________________________ Marketing i zarządzanie - prace dyplomowe
|
|
|
|
Nie ulega wątpliwości, że walka ze zmianami klimatu wymaga udziału wszystkich, poczynając od indywidualnych działań. Pielęgnowanie naszego zrozumienia pogody i klimatu umożliwia nam podejmowanie zrównoważonych decyzji. Prognozy pogody, takie jak te dostępne na https://icmmeteo.pl/28485/ketrzyn, są niezbędnymi zasobami, które pozwalają nam przygotować się na zbliżające się upały, umożliwiając dostosowanie naszych harmonogramów i procedur.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |