piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Tulipan" - człowiek z Radia BAB

Chłopie dałeś wczoraj taki popis na scenie że na twoje szczęście śnieg się nie lepił bo byś gałami dostał nie tylko od starszych ale też i od młodych jak cię słuchali .Przecież ty nie masz pojęcia jak poprowadzić taka imprezę kto cię tam wysłał?? Jakie ty masz skojarzenia , o czym ty mówisz na scenie ??? Mam nadzieje że był to twój pierwszy i ostatni występ na takiej imprezie. Byłeś rok temu na rynku , widziałeś jak się taką imprezę prowadzi ?? Chyba nie byłaś. Jesteś daremny.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Tulipan" - człowiek z Radia BAB

Adi z całym szacunkiem dla Ciebie i treści Twojej wypowiedzi ale nie bardzo rozumiem sformułowania "Jesteś daremny" ...
??? Możesz coś bliżej wyjaśnić ???

Łowca "byków" Tiger

Adi!!!!! muszę przybić Ci piątkę, wkońcu znalazł się ktoś, kto wyłożył kawę na ławę na temat tego osobnika. Ja mam nadzieję, że był na Rynku ktoś, kto uświadomił Prezesowi Radia co ten typ wyprawia. Dziwię się bardzo, że radio toleruje to co on bredzi, przeciez to jest człowiek , którego jedynym tematem do rozmów jest to jak robić la..., jak się pier.... ja rozumiem, że on jest samotny, młody, niewyżyty seksualnie, ale chwilami przegina. Jest wręcz niesmaczny, nie ma pojęcia o pracy w radio, spieprzył całą imprezę, jesteś tragiczny Tulipan!!!!!!!!!!!! Strzel sobie baranka z przytupem i lecz się chłopie!!!!!!!!!!!

wódka lepsza od chleba, wódki gryźć nie trzeba :-)))

Tiger zrobił za mnie to PiPi .
Pozdrawiam PiPi

Przepraszam czy chodzi o tego Tulipana co w Mechaniaku geografi uczyl(przynajmniej za moich czasow)?

Belkot w mózgu to i bełkot w języku... tylko czy to musi być tak publicznie objawione? Czy nie dość mamy w Łomży kompromitujących osobników?
(chyba kupię sobie scyzoryk).

Zbych

...mój szwagier chodzi z kozikiem... :)

---
PGG

Tulipan - heh, pierwszy raz sluchalem tego czlowieka na XII finale WOŚP w lomzy 11 stycznia i powiem szczerze, ze chyba ktos zrobil ogromna pomylke wystawiajac go na scene. koles pomylil chyba imprezy, czasami mialem wrazenie ze jestem w jakims klubie GOGO. koles wszystkie skojarzenia ma podwiane erotyzmem i nie umie sie kontrolowac, a to co najciekawsze to to, ze nasluchal sie kabaretow i naczytal anegdotek w internecie o tirowkach i powtarzal wszystko jak papuga na scenie WOŚP, a pozniej buahahahaha na antenie radia bab w poniedzialek wieczorem 12.01.2004, doslownie slowo w slowo. koles jest tak prymitywny, prosty i plytki, ze az sie zygac chce jego gadką.
P.S. - adi, ja tez nie moglem ulepic gałki ze sniegu :)

a co ty bys chcial , jak sie dicho polowcem jest to i wiejskie zabawy sie przenosi na scene do miasta hehe

kornik : nie to nie on :DDDD
Tulipan prowadzi audycje twix, w ktorej -jak mowi reklama- moze sie wszystko wydarzyc. Tam niech pozostanie takim, jakim jest. Nadaje sie do tego. Jednak slowa: "imprezy niech pozostawi innym" sa dobra rada...

wlączyłam radio gdyż wczoraj zapowiadales to tulipan na scenie ale juz niestety nie pamietasz czego pamietasz

mowisz zeby ciebie nie sluchac?? to po co szedles do radio skoro wiedziales ze staniesz sie osoba medialna?? wiedziales jaki jestes i wiedziales ze bedzie krytyka a teraz wymigujesz sie swoja osoba?? teraz mowisz ze ludzie na ciebie gadaja?? cienias z ciebie a nie prawdziwy facet. pozdrawiam. aga.

dlaczego pan Waldemar nie prowadzil tego na starym rynku ? swoja droga to jak taki powazny facet ( w swoich programach) identyfikuje sie z takim zachowaniem zarowno na rynku jak i w radiu

witam was bardzo serdecznie czemu myslicie tak o tulipanie zebyscie go poznali tak na zywo to byscie nie muwili ze on taki i nie taki moze troszke lubie pogadac o sprawach takich nie moralnych ale taka jego natura tulipan to jest na serio spoko typ byłem na wospie i nie było tam tak zle jak muwicie było spoko powaznie muwie poznajcie go z tej dobrej strony a nie myslicie odrazu ze jusz jak muwi o nie moralnych zeczach to jusz jest taki a nie inny wiecie kazdy ma prawo głosu w polsce jest demokracja i kazdy moze wszystko dobrowolnie oceniac mi sie podobało na tm koncertcie wospa niewiem czemu jusz tak uwazacie ale to wasze zdanie
serdecznie pozdrawiam wszytskich
chipi:)

Mama tylko 1 zastrzezenie chipi... "mowie" sie przez "ó" pisze... :)))
-------------------------------------
pseudoortograficzny kornik :)

Ale Tulipan dałeś wczoraj w Twixie czadu!!!! Po pierwsze, nikt nie ocenia Ciebie za to jakim jesteś człowiekiem, ale za brednie jakie głosisz - i do tego-o zgrozo! publicznie!!!! Skoro, jak głosisz, jesteś osobą medialną ( dla mnie wybitnie antymedialną) to Twoim zasranym obowiązkiem jest wiedzieć co, gdzie i kiedy można powiedzieć.
W tym swoim Twixie gadaj co chcesz, bo na szczęście każdy odbiornik ma taki guziczek OFF,z którego można skorzystać, ale chłopie, jak Ty na imprezie na której są ojcowie, matki, siostry, zbierające pieniądze dla dzieci, dla nieszczęśliwych chorych dzieci, Ty nawijasz o stawianiu ( dla niewtajemniczonych- chodzi o męskie narządy płciowe) , to ja mam ochotę Cię zlinczować.Pewnie, że miałeś grupkę adoratorow, którzy z otwartymi ziapami słuchali, jaki to Tulipan jest Yo!! jaką ma zajefajną nawijkę, tylko, że kobiety stojące obok z dziećmi szeptały: kto to jest??? o czym on bredzi???
Aha,i nie waż się nigdy więcej powiedzieć, że Łomża powinna się wstydzić za nas ( czyli-krytykujących Ciebie) bo przysięgam że następnym razem jak wystąpisz na NASZEJ scenie, to wyjedziesz z tego miasta na taczce.
Żałowałam, że w TVP2 nie było ujęć z Łomży- był Białystok, Suwałki... Jezu jak sobie pomyślę, że weszlibyśmy na antenę 2 a tu mister Tulipan gwiazda number one łomżyńskiej sceny nawija o pier....aż mnie ciarki przeszły.....
Myśl człowieku, to naprawdę nie boli......no chyba że alkohol wypalił Ci resztę szarych komórek....

Spokojnie. Nie popadajmy w skrajna krytyke i nie robmy od razu z czlowieka najgorszego. Nie zeby tu kogokolwiek bronic, ale nawet i krytyka powinna byc w miare kulturalnie podana.
Wystep na Starym Rynku znam tylko z Waszych opisow na forum. Jesli bylo tak, jak czytam - to zgadzam sie z Waszym zdaniem na ten temat. Taka impreze powienen poprowadzic ktos inny byc moze starszy, ale nie ze wzgledu na negacje ewentualnego "talentu" prowadzacego, ale jego dosc oryginalny (mlodzienczy moze jeszcze) sposob potrzegania i wypowiadania pewnych rzeczy. Jezeli chodzi natomiast o audycje, owszem mialam okazje wczoraj posluchac. Krytykowac nie bede, bo audycja ta byla audycja autorska i taka powinna cechowac sie oryginalnoscia. Ta niewatpliwie oryginalna byla. Miala swoje grono odbiorcow (niewazne w jakim wieku), wiec poniekad "spelnila sie" w eterze. Poza tym jak slusznie ktos zauwazyl - jesli sie nie podoba mozna wylaczyc radio na kiolka godzin lub zmienic na inna stacje. Stacji radiowych w Łomzy chcialam zauwazyc - nie brakuje.
Dajmy szanse ludziom robic cokolwiek - skoro chca probowac czegos w zyciu. Z czasem sami dojda do rzeczy do ktorych dojsc powinni.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Evaa ma troche racji, audycja audycja i o to jaka ona jest nie mozna mniec do autora pretensji, w sumie slowo *pretensji* nawet tu nie pasuje, ot audycja skierowana do jakiegos tam grona odbiorcow i tyle.
Ale jak ktos na imprezie dobroczynnej (poniekad rodzinnej) o tirowkach... normalnie mnie krew zalewa :|

Mariusz.

Okazuje się, że to też sposób.
Nie zauważyliście, że dyskusje kwiatowe zdominowały podsumowanie WOŚP w Łomży. Jeśli zapamiętaliście i ksywe i człowieka, jeśli nastepnego dnia włączyliście radio, żeby go jeszcze posłuchać, to za dwa lata (i kilka takich występów) może spoko kandydować do rady albo i na prezydenta miasta...
O ile pamiętam to forum, to staje się ten młodzieniec tematem postów już chyba trzeci czy czwarty raz. Czy ktokolwiek inny (radny, prezydent) miał aż tyle wątków sobie poświęconych i to w tak krótkim czasie?
A teraz "Bezcenna" przedrukuje jedną choćby dyskusję i dowiedzą się o nim ci, którzy nie włażą do Internetu, a małolaty zaczną szukac częstotliwości, żeby posłuchać świntuszenia...
Pamietacie pierwsze wcielenie tego radia? Wtedy wszyscy odszukiwali tę stację w niedzielę około południa na autorską audycję ówczesnego właściciela, który opowiadał wszystko co mu do głowy przyszło i to po nazwisku puszczając sobie co jakiś czas na odwagę :"Panie Waldku, pan się nie boi...".

Wiecie co wam powiem jestescie tchorzami. Powiedzcie Tulipanowi co o nim sadzicie w oczy a nie na forum...jejq... czy tak trudno jest komus cos wyznac w oczy?? nie rozumiem was Tulipan jest spoko i nie musicie go oceniac wasze opinie sa denne i nie wiem po co to piszecie> ten kto dodal tu chodz jedna zla opinie powinien sie zastanowic jak on by sie czul gdyby ktos po nim tak jechal... zastanowcie najpierw a pozniej piszcie

Posluchajcie....Jakby nie patrzec na cala sprawe moim nieskromnym zdaniem Tulipan jest osoba ktora przyznajcie sami wzbudza w czlowieku pozytywne odczucia. Faktycznie czasami troszke przesadza i nie potrafi sie pochamowac w niektorych momentach ale chyba nie mozna Mu miec az do tego stopnia tego za zle bo czyz kazdy z Nas taki nie jest? A co do finalu WOSP to na starym rynku prowadzily go dwie osoby i moim zdaniem mieszanka "kontrowersja" i "spokoj" wypadly calkiem niezle.

Pozdrawiam zazdrosnikow,

Mariusz

Tiger "nadaremny" to cos jak zwrot z "Kariery Nikosia Dyzmy" - "Jestescie sola w oku tej ziemi" :))))

Tak Mariuszu,
Tulipan rzeczywiście wzbudza pozytywne uczucie - uczucie litości nad chorym człowiekiem, ale Tobie zapewne chodziło o inne uczucia wyższe. :)

Lamico - przyjaciel na zawsze

Słyszałem jego kilka audycji w Radiu. Niewłaściwy człowiek, w niewłaściwym miejscu. Jak już się do czegoś zabierać, to z odpowiednim przygotowaniem, i odrobiną myślenia, a nie "na żywca".

Pozdrawiam

a ja mysle ze tulipan to swietny hlopak:)

popieram wypowiedz chipiego..
s.

A ja proponuje porozmawiac o... róży.
Może być nawet: Luxemburg.

Dzis usłyszałem, że na antenie Tulipan wypowiadał się, iż krytyka się go nie ima, WOŚp mu lata między kolanami, a Owsiaka ma gdzieś (mówił to podobno już po zaistnieniu komentarzy na tym forum).

Czy ktoś poza moim znajomym słyszał te teksty? Nie mam powodów by mu nie ufać, ale chciałbym się po prostu upewnić, bo jeśli tak to Tulipana da się określić bardzo krótko i matematycznie: " <0 ". Jeśli naprawdę tak mówił to wiem już dlaczego zachowywał się tak na scenie i kompletnie nie rozumiem dlaczego wogóle na nią wszedł!

---
PGG

Co do Tulipana to macie racje!
Bylem w sumie na "naszej" orkiestrze przez pare minut i zrezygnowalem sluchajac jak p... od rzeczy prowadzacy. To byla jedna WIELKA hala.

A co do radia Bab to dobrze wystartowali ale powoli sie staczaja pozwalajac na takie odzywki na antenie jakie mialy miejsce (bo jak sie nie myle to tego programu juz nie ma na antenie) w programie Twix. Moge zrozumiec ze to byl program o "luznej" tematyce ale wszystko ma swoje granice!

Co do Marcina Skawskiego to zgadzam sie ze byla lepsza organizacja za jego kadencji!!!

pozdrawiam!!!

Grohu

HE, ZAMILKŁ JEDEN OSZOŁOM A TERAZ JAKIS INNY JEST CO MA PROBLEMY Z WYMOWĄ :)))) PERZANOWSKI CZY COS TAKIEGO < LUDZIE CZY WAM NIE WSTYD ROBIC Z TAKIEGO FAJNEGO RADIA TAKIEGO SHITU? , JUZ LEPIEJ WY NIC NIE MOWCIE TYLKO MUZYKE PUSZCZAJCIE

Chipi
Mam do Ciebie prosbe - pisz swoje posty w Wordzie, on za Ciebie poprawi bledy ortograficzne.

Perzanowski mógłby czasem coś z sensem powiedziec, oczywiscie pomijając jego błedy gramatyczne i ciągłe przejęzyczenia. No cóż, amatorstwo...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org