Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kawał o wirusach |
Wirus SARS Cov 2 spotyka wirusa sezonowej grypy. Ten grypowy pyta go: \"Dlaczego o tobie tak ciągle gadają? Przecież to ja powoduję, że umiera pięć razy więcej osób.\" Koronowirus odpowiada: \"Cóż, ja mam po prostu lepszy marketing nakręcony przez światowe lewactwo\".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kawał o wirusach |
słusznie publiczna tvp ciągle o tym gada..
|
|
Ha ha ha prawda ale może dlatego te 5 razy mniejsze przypadki śmiertelne ,że Szumowski zarządził ograniczenia i ten Cowid został bez roznosicieli ?
|
|
To jeszcze taki. Niedzielna msza. Ksiadz stoi na ambonie i prawi w kazaniu o koronawirusie. Z tlumu parafian glosne pytanie. -CZY PARAFIA JEST W JAKIKOLWIEK SPOSOB PRZYGOTOWANA NA WIRUSA? -ALEZ TAK-odpowiada ksiadz. -DOKUPILEM 5ha ZIEMI OBOK CMENTARZA.MIEJCA WAM NIE ZABRAKNIE.
|
|
Marketing był dobry, kasa zarobiona - można znosić obostrzenia
|
|
To ja mam o kryzysie ekonomicznym, poniekąd przez wirusa... Gość skarży się koledze: Poszedłem dziś do bankomatu, żeby coś wypłacić, a on mnie spytał, czy bym u nie pożyczył stówy do niedzieli ;) A o koronawirusie polecam artykuły na tym Blogu --- Nie ma nic przyjemniejszego, niż czytanie ulubionego Bloga :)
|
|
Wirusy to nie jest dobry temat do kawałów. ________________________________ Fizjoterapia - pisanie prac
|
|
Więcej na blogu o Covid-19 i o polityce, tylko nie zawsze jest tak śmiesznie, ale za to prawdziwie :) Polecam. --- Nie ma nic przyjemniejszego, niż czytanie ulubionego Bloga :)
|
|
Kawały o wirusach są naprawdę bardzo ciekawe. Tak ja to obecnie widzę. Warto się z nich śmiać! ___________________________ Fizjoterapia, a tematy magisterskich prac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |