Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kluby walki, zwiedzanie i sklepy |
Witam, niedługo odwiedzę wasze piękne miasto z zamiarem zrobienia prawa jazdy dlatego mam kilka pytań. Czy w Łomży lub okolicach (30km) znajdę jakiś klub bokserski/kickbokserski? Jeżeli tak to proszę jakąś nazwę, jeżeli nie to zainteresuje się nawet karate alby się ruszać. Drugie pytanie to co warto zwiedzić w Łomży lub w okolicach (do 100km) w internecie jest pełno tego ale chciałbym raczej coś ciekawe o polecanego przez ludzi zamieszkujących ta ziemię. Ostatnie pytanie brzmi, czy macie jakiś street shop, jeżeli nie to gdzie jest najbliższy? Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi i do zobaczenia!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kluby walki, zwiedzanie i sklepy |
https://m.facebook.com/profile.php?id=1059608607490333&ref=content_filter
|
|
Nie bądź blondyn, wpisz sobie w Google jakie są atrakcje itp
|
|
Marki wiem jakie są atrakcje, nie wiem natomiast co jest warte oglądnięcia a co nie, dlatego chciałem spytać mieszkańców ale widzę że zbyt pomocny to nie jesteś.
|
|
Jaro465 dziękuje bardzo. Do tej pory znalazłem tylko MMA.
|
|
Warto zwiedzic menelownie na starym rynku a jak chcesz boksu zapraszam na sparing odechce ci sie lamusie
|
|
Model30 nie będę ci się wbijał na chatę więc tej części miasta nie zwiedzę. Daj numer to na pewno się odezwę na ten sparing internetowy napinaczu.
|
|
ale, ze co?
|
|
http://www.heiz-tipp.de/forum-diverse_themen-wo_finde_ich_sportvorhersagen_-48-34571.html
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |