Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak Pis nas wykorzystuje i nie tylko |
Tak wiem złe forum, le każdy powinien tego posłuchać. Czytałam Temat facmena o tym pekao s.a. To 100% prawda. To 1 sposób wykorzystywania pis-u. Szczerze nie będę mówić tylko o Pisie. Andrzej Duda składał wiele obietnic i większości nie dokonał. Oczustwo. Mógł dać 2 mld dla szpitali. Dał dla TVP. Opłacalo się. Nie. Jedyna zaleta tego to to, że możemy oglądać rano kabaret szkoła z tvp. Polecam. Szczerze nie polecam na Dudę głosować. Teraz polecam materiał, który znajdziecie tu: https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1949092,1,pora-powiedziec-wprost-rzad-oszukuje-spoleczenstwo-ws-koronawirusa.read A teraz przechodzę do dramy z TVP i TVN. Jak na pewno wiecie tvp zaczęło robić niemiłe artykuły o TVN. No TVN na początku starał się nie trącać gowna, ale miarka się przebrała. POwiedzieli o sobie w faktach. Szczerze wolę tvn bo to chociaż nie bierze NASZYCH pieniedzy na rozbudowę TV. A wy jakie macie zadaie? Napiszczie w komentarzu PS jak macie coś jeszcze to piszcie OLX
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak Pis nas wykorzystuje i nie tylko |
Ktoś to czyta? OLX
|
|
Zapisz się jako pierwszy do psychiatry. Cito ci nie potrzebne bo z daleka widać że szybko głupota postępuje .
|
|
Powiem tylko tyle, że ja mam takie zdane i myśl sobie co chcesz. Ja gówna nie trącam.
|
|
MYŚL SOBIE CO CHCESZ MAM CIĘ W 4 LITERACH
|
|
Czyta, czyta ale weź po uwagę, że w tym zagłębiu ciemnogrodu większość to właśnie elektorat PiSu. Franio , rozgarnięty jak gowno patykiem, jest tego przykładem :) Niedługo przedzie czas, gdy pisomatoły przejrzą na oczy . Wtedy będą się wstydzić, że popierali podłą zmianę PiS.
|
|
donos zydek i kłamca z WSI prawdę ci powie...ha ha ha ale tylko na godzinę przed śmiercią ...Ten jeszcze dycha i nigdy prawdy nie napisał Popieram PiS i Dudę za ich wkład w wycie i kwik nowoczesnych volksdojczów oderwanych od koryta
|
|
Normalni ludzie mają dość tych gierek partii i ich politykierów zarówno z jednej jak i z drugiej strony. W nosie mają społeczeństwo. Dla nich liczy się koryto. Każda z nich obiecuje cuda byle tylko zdobyć nasz głos. A że obietnice nic nie kosztują to przekonujemy się po każdych wyborach. Nakradną ile się da a potem zmiana. Przychodzą następni którzy krzyczą łapać złodziei i robią dokładnie to samo. A my kłócimy się ze sobą, która partia lepsza, gorsza, kto więcej nakradł, kto kłamie a oni i tak mają nas d... Bo nikt ci tyle nie da co polityk obieca.
|
|
pool ma rację jest to smutne ale prawdziwe.......
|
|
Ja to szczerze żadnej partii nie wierzę... Każda partia ma debili-polityków. Bez urazy.
|
|
Ze takich idiotów jak OLX jeszcze ziemia nosi cud.
|
|
pool ma rację, za to mirek2 jest mędrcem. Nie każdego stać na tak głębokie wywody. ...
|
|
Tak sobie czytam i doszedłem do wniosku, że tutaj znajduje się kwiat inteligencji Łomżyńskiej. Pełna kultura, krótkie rzeczowe i syntetyczne wypowiedzi, aż chce się dołączyć do tego towarzystwa i głosować na Trzaskowskiego, czy to generalnie na KO/PO.
|
|
Szczerze wolę tvn bo to chociaż nie bierze NASZYCH pieniedzy na rozbudowę TV. A wy jakie macie zadaie? Napiszczie w komentarzu Media uważa się za czwartą władzę. Myśląc zgodnie z twoją logiką, to najlepiej żeby w Polsce prezydentem, premierem i ministrami oraz posłowie i senatorowie byli ludzie opłacani przez obcy kapitał bo chociaż nie brali by naszych pieniędzy, nieprawdaż? Tylko jest pewien problem czyje interesy by reprezentowali Polaków czy płatników?
|
|
to.ja4 napisał(a): > Szczerze wolę tvn bo to chociaż nie bierze NASZYCH pieniedzy > na rozbudowę TV. A wy jakie macie zadaie? Napiszczie w > komentarzu > > > Media uważa się za czwartą władzę. > Myśląc zgodnie z twoją logiką, to najlepiej żeby w Polsce > prezydentem, premierem i ministrami oraz posłowie i > senatorowie byli ludzie opłacani przez obcy kapitał bo > chociaż nie brali by naszych pieniędzy, nieprawdaż? > > Tylko jest pewien problem czyje interesy by reprezentowali > Polaków czy płatników? Chodzi mi o to, że po prostu tvp ma Nasze pieniądze z podatków, a tvn nie bierze z naszych podadków. Tvn nie broni PISu i koniec. WG mnie lepiej oglądać tvn, ale każdy ma własne zdanie OLX
|
|
A według mnie lepiej nie oglądać telewizji hahah....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |