Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet w okolicach Łomży - co wybrac? |
Witam. Z jakiego internetu korzystacie w okolicach Łomży? Co wybrac, zeby nie placic kosmicznych pieniedzy a miec stały internet bez ograniczeń? Z gory dziękuję za odpowiedzi!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet w okolicach Łomży - co wybrac? |
Polecam Elnetix Piotr Piątek
|
|
A do czego ma ci służyć internet?jeśli nie jesteś wymagający i nie potrzebujesz bardzo szybkiego internetu to polecę Ci firmę,instalacja za friko,bez umowy
|
|
polecam Avito na światłowodzie, super szybkośc, funkcjonuje bezawaryjnie facmen
|
|
Internet Avito . 50 zł za naprawdę dobre łącze . Mam . Polecam
|
|
Każdy swoje ****** chwali..
|
|
łomża, srodek miasta brak swiatlowodu sravito. i wy polecacie ta firme? XD ja zaluje... mam z pol roku, do roku i nadal mi nie naprawili skokow i stopow w polaczeniu ;] poza tym, srodek miasta nie ma swiatlowodu, to i w okolicach nagle bedzie? ;] uhhh coz, jezeli nagle w okolicach pojawi sie swiatlowod avito a doslownie w sordku miasta \"nie ma mozliwosci\" to jeszcze bardziej wysmieje niz dotychczas.
|
|
ByleJaki (---.swiatlowod.avito.pl) i nie bierzcie pod uwage mojego ip. nie mam swiatlowodu, a place jak bym mial... i tez jak bym mial ciaglosc polaczenia... i jak bym byl w ogole zadowolony. IKS DE.
|
|
Autor: Marki (---.a2mobile.pl) - napisz coś więcej na temat tego internetu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |