Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Księga wspomnień |
zezowatego szczęścia vel 0-22
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Księga wspomnień |
Dobre :)
|
|
Byli UB-cy i SB-cy na złość PiS-owi i w ramach protestu zrzekli się emerytur. Taka to solidarność u nich była i jest.
|
|
Pryszczata 19to letnia siusiumajtka Misia2 cieczki dostała ? Szkoły zamknięte, siedzi szczyl w domu i wyPiSuje głupoty :) Ta mala kvrevka cichodajka ruszy pewnie po weekendzie do galerii dorabiać na lodach :) Mała suko, jednak zamieściłaś tu zdjęcie katechizmu swojego dziadka, bo tatuś za komuny, to jeszcze z jajca na jajco dziadkowi wtedy skakał :) Ja z komuną, UB czy SB miałem i mam tyle wspólnego co ty z dziewictwem we wszystkich możliwych dziurach :)
|
|
Brawo Misia ale ten pasożyd legat to WSI siur ...Im nagrobków nie stawiają cif Szynukowicz żyje i nieraz choć w BULU i bez Sioguna to namawia do jak on to subtelnie mówi - Nawalania się dechą ...
|
|
0-22 chyba rozumiemy Twoje wpisy w stylu z \"Notatnika Milicjanta\" . Wiesz służba jak służba. Nie ma co się wstydzić.
|
|
Możesz teraz śmiało napisać i opowiedzieć nam, jak to Nysą z białym pasem na boku pociskało się na bombach po okolicy Łomży. Fajne wspomnienia musisz mieć. Wartkie akcje, zmienne sytuacje, codziennie coś nowego, musisz koniecznie podzielić się wrażeniami. Skąd znacie się z Misia2, że tyle o sobie wiecie ? To też warto by było poznać! Na Komendzie, w Komitecie już nie lubiliście się ?
|
|
He,he Misia miała ciekawy pomysł 😂 Kasia..
|
|
Przyznam również, że Misia miała dobry pomysł :) Chyba trafiła, albo raczej na pewno trafiła celnie. Coś w tym jest na 110 %
|
|
i czego to się można dowiedzieć o chamie z kownat
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |