Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Działka lub ogródek |
Witam. Wynajmę działkę rekreacyjną lub ogródek w Łomży lub okolicach. Tylko proszę bez głupich komentarzy. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Działka lub ogródek |
Mogę ci wynająć i nieodpłatnie - warunek sama musisz skopać , odchwaścić teren, wykarczować krzaki i wywieźć śmieci z działki.
|
|
0-22 Czy mogę prosić o więcej informacji?
|
|
Sprawdzałaś na olx allegro gumtree? Ja jak szukam takich rzeczy to zawsze korzystam z takich portali
|
|
TechKarol tak ale nie było
|
|
Daj mi namiary na priv . mam coś atrakcyjnego za friko .
|
|
jeniec anowi432@wp.pl tk mój meil proszę o wiadomość
|
|
Autor: 0-22 (---.dynamic-4-waw-k-3-1-0.vectranet.pl)Data: 28-04-20 22:31 Mogę ci wynająć i nieodpłatnie - warunek sama musisz skopać , odchwaścić teren, wykarczować krzaki i wywieźć śmieci z działki. z czym chamie do ludzi??? w tym brudnych zasranych kownatach??? szukasz glupszych od siebie ??? chamie z kownat leniu śmierdzący nie chce ci sie wysprzątać śmieci z twojej posesji to szukasz głupszego od siebie
|
|
cham z kownat jaki pomyslowy chamie wysprzątaj jak nie masz co robić a nie szukasz głupszego od siebie
|
|
@natka518 nie wiem jak jest na innych ogródkach działkowych ale na grobli jednaczewskiej idziesz do prezeski tych ogródków i dostajesz za darmo bo ludzie porzucali. wycinasz chwasty i zagospodarowujesz i masz
|
|
i nie gadaj z tym chamem z kownat bo zagospodarujesz a on cie pogoni a koniec to jest chamidło wredne
|
|
rei dziękuję za informację
|
|
A ja za opinię ha ha ha
|