Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
somsiad janusz |
Jaki macie sposob na uciąrzliwego samsiada??który w beszelny sposób lampi sie na wasze podwórko i na to co na nim robicie??? samsiada pisze specjalnie to na ta mende juz patrzec nie moge!!!!!!!!!!!!!!! Żyj tak,aby pod koniec życia móc powiedzieć: ku*wa fajnie było!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: somsiad janusz |
Uviarzliwego też specjalnie piszesz? Podrzuć lewe fajki albo torbę trawy i zgłoś na krajowej mapie zagrożeń. Albo daj ogłoszenie na olx oddam meble nowe za darmo z jego nr telefonu to nie będzie miał czasu na patrzenie bigi2004
|
|
bigi2004 Bardzo dobre rozwiązanie z tymi nowymi meblami Borys-50
|
|
Ja tak fortepian sprzedałam z zaznaczeniem że jest zabytkowy, bardzo duży i ciężki dlatego był za darmo.
|
|
problrm w tym ,że za taki numer somsiad moze was namierzyć bez problemu i pozwac. JA BYM MU POKAZAŁ FUJARĘ ALBO GOŁA DUPE. facmen
|
|
Pewno człowiek z Kownat pisze a somsiad menda to chyba wiecie kto to taki...
|
|
... jak gęsi chodzą po zagrodzie, to na pewno jest to pastuch z Nowogrodu, niejaki alkoholik andrzej piotrowski .
|
|
już volksdojczu polepszyło ci się ?Jak to mówią ćpun i pijak i zdrajca gorszy od KOV ida...
|
|
Kali najlepszy sposób - wyprowad się!
|
|
problrm w tym ,że za taki numer somsiad moze was namierzyć bez problemu i pozwac. JA BYM MU POKAZAŁ FUJARĘ ALBO GOŁA DUPE. teoretycznie tak ale w praktyce G...o zrobi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |