Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kononowicz prezesem Jagi |
ciekawe kiedy zostanie prezesem miałby wielkie szanse w Białymstoku napewno zlikwidowałby wojny stadionowe-wszystko by zlikwidował
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kononowicz prezesem Jagi |
To się by się śledziowym przydało. edy
|
|
ale ty q.wa smieszny jestes ja pie..ole
|
|
zabawne to juz nie jest :/ wystarcza wybory...
|
|
jestem za Kononowiczem !
|
|
Kononowicz przekazuje ludziom na pewno więcej niż 99% procent polityków wypowiadających się, z tą różnicą, że politycy mają "ładne opakowanie" i mówią bardziej niezrozumiale przez co wydają się nam "lepsi". Kononowicz to prosty człowiek, który chce to samo (a nawet więcej) niż pozostali politycy.
|
|
A moje miasto to Bialystok A moje zycie to Bialystok
|
|
Przydał by on się im!
|
|
slyszalem ze kononowicza wystawil kolezka ktory odszedl z wszechpolakow bo byli dla niego za malo "narodowi" macie pojecie ?? [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
Przykro mówić ale w Białymstou to już chyba nic nie da się zrobić:( ludzie głosują na Kononowicza, kibice jednego klubu bija sie między sobą. Zastanawiam się tylko kiedy Białystok bedzie walczył o dostęp do morza... Scafander
|
|
...a na Białce przy Jurowieckiej port mają robić.
|
|
i wieloryby mają pływać
|
|
A jeszcze odnośnie jego kampanii wyborczej(skeczu??); ktoś postanowił oczyścić to nagranie z wszelkich upiększeń i dodatków. Oto co na prawdę powiedział Kononowicz: http://kononowicz.pl/wp-content/uploads/2006/11/kononowicz-armagedon.mp3
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |