Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dwa szpitale jednoimienne |
A pacjent z Koronowirusem leży w trzecim Klinicznym przy Żurawiej. Krok po kroku wydaje mi się że ten wirus to tylko taka przykrywka do usunięcia szpitala w Łomży na stałem. Szpital zadłużony jak wrzut na d... wojewodzie. Kilkadziesiąt milionów w budżecie zostanie przekierowane na szpitale w Białymstoku. Baba z wozu, koniom lżej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dwa szpitale jednoimienne |
Koncepcja interesująca, tyle że wojewodzie ten \"wrzut\" nie przeszkadza, bo szpitale są marszałka. __________________________ ... & vice versa!
|
|
na zakończonej konferencji Wojewoda powiedział, że szpital MSWiA w Białymstoku będzie szpitalem REZERWOWYM - czyli przyjmującym pacjentów po zapełnieniu szpitala w Łomży.
|
|
Chcą mieć w rezerwie szpital w białymstoku bo obawiaja się trafić do łomzyńskiego szpitala w razie koronki.
|
|
Nieprzygotowany szpital i personel to UMIERALNIA ! Wygląda, że o to chodzi.
|
|
No... pomału się zaczyna :)
|
|
cyt, ,, miałeś chamie złoty róg.. Białystok ma nas głęboko w d.. Mnie chcecie to otworzyl sobie własny zakaznia.. Lomza jak nie chce , boi się , nie umie to nie bedzie miała nic . wstyt mi za was pseudo służba zdrowia . To cud ,że i tak długo istnieliście w tym mieści A tej rudej gratuluje - zawsze umie się ustawić medialnie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |