Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nauczyciele |
Byłem światkiem jak nauczyciel w szkole średniej uderzył z kolanka ucznia (chłopaka) w krocze. Co o tym sądzicie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nauczyciele |
Szkoda że nikt tego nie nagrał. Miałby za swoje
|
|
to co trzeba to dzieci nie nagrywają
|
|
ba. i nie moga. niby dlaczego pan G zabronił komórki do szkoły nosić :D
|
|
A czemu go uderzyl?
|
|
co by nie zrobił nie zasłużył na to
|
|
to juz sprawa miedzy nauczycielem, a ojcem chlopaka
|
|
Powinien jeszcze z bani poprawić małolatowi to by się nauczyl szacunku do starszych
|
|
nauczyciele tacy są czujo sie ze oni rządzo ze są góro ale to nie prawda niedlugo im pokazemy wiesz co sie liczy szacunek ludzi ulicy dla nas rap cwiczy
|
|
:) wpierw naucz się pisać
|
|
Jasne najlepiej zrzucić winę na nauczycieli. Najpierw uczmy się pisać i wyrażać swoje myśli. Często najlepiej wymyślać jakieś historie. No cóż Polska krajem fantastów, nawet w rządzie. Ja kończę studia i mam zamiar zostać nauczycielem, miałem praktyki w szkołach i naprawdę jeśli się chce to można pracować z młodymi i pokazać im wiele dobra. Wiem, że niestety nauczycielami zostają ludzie bez powołania,jak wszędzie- wszędzie są czarne owce. Tylko jest jedna sprawa, dlaczego nauczyciele są zli, jeśli rodzice nie interesują się dziećmi? Coś chyba jest nie tak, jeśli nawet rodzice zrzucają winę za wychowanie na szkoły. W końcu to Oni wychowują w pierwszych latach życia i to Oni mają kontrolę nad dzieckiem. A nauczyciel często jest na kilka godzin w szkole, co ma zrobić??? Jeśli nie ma żadnych praw. Co ma zrobić na wyzwiska??? Jest tylko człowiekiem. Postawcie się czasem na jego miejscu. Można od czasu do czasu ruszyć mózgami. Przepraszam jeśli Kogoś obraziłem. Najpierw zacznijmy od siebie a pózniej krytykujmy innych.
|
|
Dran pytasz czemu go udeżył? odpowiem na te pytanie, podczas apelu na korytarzu nauczyciel ustawiał wszystkich w szeregu po cztery osoby a tamten chłopak się zagapił i ustał sam przy swojej klasie wtedy nauczyciel do niego podszedł i mowiedział "co samotny kowboj?" i go kopnoł.
|
|
Stalowa Łapa ale brak mózgu ;-) Mówisz, że byłeś "światkiem"? Ciekawe... Myślę że te gówniarstwo to trzeba pałą po głowie a nie z kolanka w krocze. Gosia
|
|
ja pamietam w podstawowce nauczyciel od muzyki , chyba langowski dostal dzwona od ojca jakiegos chlopaka i moment na chorobowe poszedl... a puzniej srasznie przezywal jak zostal potraktowany... ahahaha [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
Jak go za to uderzyl, to jakies konsekwencje powinien poniesc. Zas jesli chodzi ogolnie, to nie chrzancie ze uczniowie tacy biedni a nauczyciele brutalni, bo nie raz jest na odwrot. Uczniowi nic nie mozna zrobic, co wykorzystuja do granic mozliwosci albo i bardziej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |