Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tani,dobry akumulator.... |
Gdzie,za ile ?? Dzieki i pozdro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tani,dobry akumulator.... |
mieczkoś997 weź Z CIągnika Najlepiej:):):)Nic Nie Zapłacisz jak Dziadek Jest Dziany;) Pozdro Man!!! Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
"Centra"- polecam. Jeśli chodzi o cenę to zależy jakiej pojemności akumulatora szukasz a tanio jest w motoryzacyjnym na Mickiewicza i Małachowskiego oraz zajrzyj po hurtowniach na Al.Legionów.
|
|
Hmm no już mi trochę jaśniej :) Dzięki Nicram
|
|
takie rzeczy to tylko w Erze
|
|
Tylko TOPLA luks akumulatory
|
|
Ile akumulatorów tyle opinii,ja zawsze kupuje VARTA. CENTRA mi kiedys wytrzymała kilka tygodni.
|
|
Musisz kupic dwa - jeden tani drugi dobry :]
|
|
Dobre ceny są w hurtowni Point S w byłym POM-ie przy Szosie do Mężenina. Akumulatorów nie ma dobrych i tanich. Są albo dobre , albo tanie. Obsługa tam jest fachowa i Ci wyjaśni oraz wymieni akumulator (musisz zdać stary) . Ja osobiście zawsze kupuję Vartę.
|
|
Witam, sądząc po twoich postach - kup z zarekwirowanych przez policję samochodów ;) pozdrawiam MirekO
|
|
|
Ja osobiście jestem zdania,że lepiej dorzucić te kilkadziesiąt peelenów i kupić solidnego Boscha lub Vartę i cieszyć się nim wiele lat,aniżeli zmieniać co drugą zimę jakieś tanie g*wna.
|
|
|
Ciekawe jak ty się zaraz za wszystkim fatygujesz tu i ówdzie?
|
|
tumanie pieprzony rusz dupsko z komendy i przejdz sie po sklepach motoryzacyjnych! pozdro frycek
|
|
ja mam Exide. jest dobry...bo niedawno zakupiony a ten akumulator to oczywiście do samochodu?! bo jeśli do roweru to nie wiem :D jestem ... sobie
|
|
Polecam przy Pozńańskiej po drugiej stronie bowaru nowo otwarty sklep akumulatory centroskie najtańsze w łomży!!!!!
|
|
Przy poznańskiej najtaniej np. ak-55 170 zł a na przy Mickiewcza taki sam 190zł i w innych miejscach tyle samo a jak do disla większy np ak-74 to nawet różnica jest 30 zł.
|
|
W firmie akumulatorpoznan w poznaniu na ulicy krokusowej mają teraz spore przeceny na Centrę oraz Boscha także warto chyba tam zajrzeć. Można także zamówić przez internet jeżeli akurat nie mieszkamy w Poznaniu.
|
|
Pewny i bezpieczny zakup dla każdego klienta Akumulatory Gdańsk o charakterze stacjonarnym sprawi, że zakup akumulatora lub prostownika będzie bardzo pewny oraz bezpieczny. To istotne, ponieważ na miejscu o poradę można spytać doświadczonego sprzedawcę. W sklepie pracują osoby solidnie przeszkolone, które będą umiały wytłumaczyć zainteresowanym różnice pomiędzy akumulatorami przeznaczonymi do samochodów z bogatym wyposażeniem, a tych, które użytkowane są w pojazdach z wyposażeniem standardowym.
|
|
Andrzej d.ebilu jeden przestań już pracować. Ten twój bieda sklepik i tak zamknięty zaraz będzie jak płacą takim d.ebilom by ich zachwalali na forach z drugiego końca Polski.
|
|
Se do jaj niech podłączy te akumulatory
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |