Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS |
moze mi ktos podeslac jakies stronki albo tytuly ksiazej gdzie sa zawarte jakies materialy odnosnie ŁKS-u? ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS |
WWW.GOOGLE.PL
|
|
|
Do czego Ci są potrzebne? mogę Ci skompletować bibliografię, jeśli potrzebne są do pracy naukowej.
|
|
potrzebne sa mi do pracy licencjackiej jak bys mogl bylbym bardzo wdzieczny tobie pozdrawiam ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
UWAGA!!! Dzisiaj o godz. 14:00 odbędzie się spotkanie w klubie ŁKS z posłem Kołakowskim i prezesem Kosiorkiem. Kto może i jest chętny posłuchać co mają do powiedzenia przyszły prezydent i przyszły prezes ŁKS zachęcam do przyjścia na godz. 14. Będzie to ostatnie spotkanie przedwyborcze posła oraz niecodzienne spotkanie z Józefem Kosiorkiem, więc warto być obecnym :)
|
|
W obliczu tragedii na sląsku wszyscy zawiesili kampanie ...a Kołakowski nie ?
|
|
To nie jest w ramach Kampanii , zwykła rozmowa z kibicami o potrzebach ŁKSu. Skoro działacze se nie radzą i mają to gdzieś należy aby zwykli ludzie się wzięli za naprawę tego co jeszcze da się naprawić
|
|
kołakowski to tepy buc nawet tragedii nieumie uszanowac,nic niezrobi dla miasta .Zwykla rozmowa dzieki ktorej zdobedzie glosy kibiców glupi burak
|
|
Otóż jest jeszcze taka sprawa, że nowe wybory zarządu ŁKS winny odbyć się po wyborach w samorządzie co się nie stało. Zarząd ŁKS według statusu ma obowiązek ogłosić Walne Zebranie i wybór nowych władz 30dni wcześniej. Do dziś cichosza i nic. A wiadomo, że w zarządzie najwyższe funkcje zajmują ludzie pana prezydenta, a właśnie ci ludzie podczas wyborów nie dostali się ani do rady ani do sejmiku. Wysuwa się na myśl , że po przegranych wyborach chcą grzać stołki w klubie. Ci ludzie nie mają pojęcia o prowadzeniu klubu. Kto zna panów prezesa i wice wie jacy to są ludzie. A czy nadają się ... to zostawiam wam pod ocenę.
|
|
Pontifex Mal: a w ramach czego niby to spotkanie ?? aż taki naiwny jestes? niech się spotka po niedzieli to będzie lepiej Anonimowiec: ostre słowa, uważaj z takimi sadami na prokurature , to teraz w modzie :)
|
|
ludzie to nie jest temat aby sie obrzucac blotem albo kogos nie jest o zadnych spotkaniach i o niczym takim czytajcie uwaznie posty i nie piszcie w kazdym temacie trego samego ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
Sami zaproponowaliśmy by się spotkać :) Nie chcemy by pan Brzeziński ponownie został prezydentem... PS. Jednak zaproszenie jest nieaktualne, odbywać się będzie za zamkniętymi drzwiami z przedstawicielami kibiców. To by było na tyle, miłego dnia :)
|
|
yasiorr : również i Ty miałeś dziesiątki innych tematów by spytać o to o co pytasz w nowozałożonym przez siebie temacie. Na forum znajduje się zbyt wiele tematów o ŁKSie by zakładać co róż to coś nowego co i tak przepadnie po napisaniu max.20 postów. Wybacz, że niszczymy Twój temat :D
|
|
no sorry ale te tematy o LKs - ie tes przepadaja bo nikt na nich sie nie udziela wiec wybacz jak bym napisal w tytule praca licencjacka to pewnie nikt tu by nie zajrzal moze i zle zrobilem ze tak nie napisalem ale teraz bede juz wiedzial i inni tez powinni wiedziec bo wtedy wchodzili by na forum i udzielali sie w postach tylko ci ludzie ktorzy chca pomoc lub interesuje ich to zeby inni tez tak robili to nie bylolby czegos takiego jak jest na forum peace ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
ja się udzielam , ale zawsze mnie krytykujecie , to po co mam sie udzielac??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |