Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do tego co publikuje posty na 4lomza |
Nie ździw się jak ktoś założy ci kiedyś sprawę za obrazę.Wielokrotnie wstawiałeś posty na których wyzywasz ludzi od Głąbów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do tego co publikuje posty na 4lomza |
haha nie strasz , bo się ... czy ty wiesz co to jest obraza , jak wygląda w ogóle procedura pozwu itp... ? no i jakiej kary, ty byś się spodziewał za nazwanie kogoś np. pijanego kierowcy \"głąbem \" ? ... nie panikuj :) a może to ty jeździłeś taki nawalony w trzy pisdy ?
|
|
faktycznie bardzo prefosjonalny jezyk ale u nas na wsi tak sie pisze Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę
|
|
Dokładnie też czytam jego artykułu,powinny tego frajera wy..bać na zbyty pysk za używanie takich słów .pewnie prace ma po znajomości.w tygodniu zgłoszenie jego artykułu do prokuratury.
|
|
... ja bym napisał jeszcze : pijany DEBIL, nachlany potencjalny zabójca, no i jeszcze ; \"orzeczony przez sąd dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych \" toż to recydywa , jaki musiał być wcześniej napruty i jakie szkody wyrządzić by dostać dożywotni zakaz ? ( no, jeszcze bym zrozumiał małe piwo, jeden kieliszeczek wina ale najebać się tak , by mieć ponad dwa promile alkoholu w organizmie ? ) ... i co cackać się takim IDIOTĄ , MATOŁEM i ... GŁĄBEM ?
|
|
haha Autor: f16 , to przy okazji zgłoś i mnie , bo ja cię uważam za FRAJERA , który nie umie sklecić poprawnie, po polsku jednego zdania. Czytałeś to coś sam wyskrobał ?
|
|
Powinni jeszcze zdjęcia oszołomów publikować w pasiakach
|
|
Czyli 0 22 to gość od artykułów co obraza innych.frajetze szukaj nowej pracy. Twój poziom inteligencji to zero.czekajna wezwanie od prokuratury
|
|
... a to się forumowa ynteligencja zbulwersowała nazwaniem głąbem, pijaka za kierownicą :) Erudyci, znawcy kultury, dobrych obyczajów i języka polskiego :)
|
|
Typie rozumiemy wszyscy że ten gościu przesadził z tym wybrykiem ale to nie znaczy że można go wyzywać.
|
|
też tak uważam, złamał przepisy to za to odpowie ale nikt nie może tak pisać. Art. redakcyjny ma informować a nie obrażać. DiDi
|
|
Już kiedyś napisałem na forum potylicznym, ale powtórzę tutaj: Cytat: „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Myślący Cię rozumieją ale o 22 vel spech nic a nic nie pojmuje to taki typ zarozumiały z sekty i nikt go nie przekona ... Polemizowanie z nim polega na tym ,że należy się zniżyć do poziomu idioty a i tak człowiek jest na przegranej pozycji bo klient na białe mówi czarne...
|
|
Alkoholiku z Nowogrodu, i tu mnie znalazłeś, masz jakąś obsesję na moim punkcie menelu , andrzeju, jakim debilem lub menelem trzeba być, by samemu sobie obrać bimbrowy nick , czyżby dla ciebie opoju, dzień bez bimbru, to dzień stracony ? ... pastuchu, napisz lepiej, ile razy zabrano ci \"lejce\" za jazdę pod wpływem bimbru ? ps: esperal tym razem też nie działa ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |