Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WISHLIST |
Temat powstał z powodu braku reakcji na poprzedni podobny topic "Do administratora" - http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=81097&t=81097. Umieszczajcie tu swoje życzenia co do funkcjonowania forum. 1. Proponuję nowy dział dla fanatyków ŁKS. Panie Administratorze, czy forum jest dla nas czy dla was? -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WISHLIST |
Ta i utworzyć dział pod opieką psychologów dla ludzi walczących siłowo z kibicami przeciwnej drużyny :)
|
|
Tomaszu. Ja myślę, że to jednak zbyt skomplikowane dodać nowy dział, biorąc pod uwagę archaiczność tego forum :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
ŁKS POWINIEN ZNIKNĄĆ Z FORUM??? waldek27 wtedy nie uważałeś co masz robić - teraz rób co uważasz ? ? ?
|
|
Wszystkich kibiców chcących wypowiedzieć się na temat ŁKS-u zapraszam na www.lks.4lomza.pl/forum .
|
|
Mariuszu nie wiem jak to jest, ale forum nie jest raczej archaiczne, idealnie spełnia swoją funkcję. A ŁKS jest najlepszym klubem w naszej części galaktyki
|
|
ahh...a ja bym wolał.....żeby admin/ zagladał częściej..żeby był chociaż widoczny postęp!!
|
|
ahh...a ja bym wolał.....żeby admin/ zagladał częściej..żeby był chociaż widoczny postęp!!
|
|
|
|
a to juz można potraktować jako spam, zobaczymy jak szybko admin zareaguje, minaly prawie 3 h
|
|
wybaczcie że taki spam zrobiłem....no ale niewiedziałem czy wysłałem wiadomość bo internet mi zabardzo nie działa(radiówka z Kwiatowej...;/;/) wybaczcie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |