Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawko |
Witam tak jak w temacie który ośrodek szkolenia polecacie by zrobić prawo jazdy kat C i C+E który z nich ma dobry plac manewrowy i instruktorów ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawko |
Tylko OSK Borawski , maja nowy plac taki sam jak w WORD i pojazdy , Rafał i Wojtek ogromna wiedza i doświadczenie , c i ce zdane za pierwszym razem , Kat A tez , polecam !
|
|
Również polecam OSK Borawski. C i C+E zdane za pierwszym razem pod koniec 2019 r. Tararararatata!
|
|
w osk borawski mają krótszy plac trochę, jak nie wyjedziesz poza linie to unikniesz starcia z siatką oddzielającą działki. Generalnie nie zdarzyło mi sie wjechać. Wojtka polecam, rafał ciągle w telefonie na mieście jak nie instruktor.
|
|
3 osoby na norweskiego a powiedzcie mi czemu nie Kamiński lub bocian ?
|
|
A gdzie robiliście badania do prawa jazdy ???
|
|
Kup na Ukrainie.
|
|
Tylko osk Kamiński.
|
|
Sporo osób z mojej rodziny robiło prawko w Centrum Szkoleniowe Lektor, większość zdała bez problemu, więc chyba byli dobrze przygotowani. Planowałam rozpoczęcie kursu przed wakacjami, ale teraz to nie wiadomo jak to będzie. O ile teorię można zaliczyć on-line, to z jazdami może być problem. Może wiecie jak to teraz wygląda?
|
|
Nie polecam Centrum Szkoleniowego Lektor słabo tam uczą , no i dużo chamstwa się tam zapisuje :)
|
|
A ten Lektor to czytania też uczy czy tylko gadania?
|
|
Każdy instruktor jest głównie lektorem ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |