Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
adresy klubów w Łomży |
pomózcie .......... od niedawna zamieszkałem w Łomży i mam problem z odszukaniem adresów klubów w Łomży. Poszukuje obecnie adresu Jam caffe - czy nigdzie nikt nie wpadł na to że warto zrobić spis adresów i nazw miejsc gdzie mieszkający w Łomży chociażby przejazdem mógłby pójść szczególnie wieczorem. Pomózcie mi z odnalezieniemk klubu Jam Caffe - może ktoś najzwyczajniej w swiecie zna dokładny adres lub potrawi mnie naprowadzić gdzie to jest w Łomży !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: adresy klubów w Łomży |
Yama jest niedaleko McDonalds'a idąc w strone dworca PKS na Legionow.
|
|
Yam Cafe 0 86 218 59 33 18-400 Łomża, al. Legionów 56 pow.m. Łomża, woj.podlaskie na klubowa.4lomza.pl masz wszystko.
|
|
Dzięki - poraz kolejny udowodniliście że na łomzyniaków mozna liczyć. Pierwszy toast w Jamie bedzie za Was
|
|
Bemol.....A my wypijemy za Ciebie:D:D hehe No wiesz....łomżyniak jak łomżyniak....swój swojemu pomoże, nie?!!
|
|
Bemol: jesteś nowy, czyli świętujesz, czyli stawiasz :P ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
z tego co wiem to szef tej knajpy poszkodował funduszy na stronę www i została ona zblokowana, to cała łomżyńska zaściankowość
|
|
informacje masz wprost rewelacyjne... a co najwazniejsze prawdziwe... aaaahahhahahahaha... poczekaj troszke a zobaczysz dlaczego tak sie stało Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
z tego co wiem to szef tej knajpy poszkodował funduszy na stronę www i została ona zblokowana, to cała łomżyńska zaściankowość http://www.lks.4lomza.pl/forum/images/smiles/hahaha.gif
|
|
z tego co wiem to szef tej knajpy poszkodował funduszy na stronę www i została ona zblokowana, to cała łomżyńska zaściankowość ![]()
|
|
ptysiu usuń tego lola czesława za duży jest
|
|
Łomza nie jest taka zła. Niektórzy mnie ostrzegali że to dziura ale jak ktos ma dziure w znajomosciach i mało wokół niego kolegów a wszeczóglności koleżanek to wszędzie gdzie się nie znajdzie bedzie mu zle. sprawdziłem - w Łomży mozna sie dobrze bawić i żyć !!!!!
|
|
A to Ty Bemol z jakiegoś większego miasta przybył??
|
|
czy kluby w Łomży będą dziś otwarte???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |