Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam koleżanki! Pomóżcie, proszę! |
Witajcie. Przed wakacjami urwał mi się kontakt z koleżanką ze szkoły (wyjechała do pracy chyba do Irlandii albo do Anglii). Ma na imię Asia i mieszka bodajże w jakiejś wsi kilka kilometrów za Piątnicą. Nosi okulary, jest wysoka i dobrze zbudowana. Przed wakacjami jeździła starym mercedesem (chyba granatowym lub czarnym). Pochodzi z Helu, przeprowadziła się tutaj kilka lat temu bo stąd pochodzi jej mąż, mają jedno dziecko, mieszkają z jego rodzicami. Jeśli ktoś kojarzy tą osobę i może mi pomóc (przynajmniej nazwą wsi) to bardzo proszę. Gosia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam koleżanki! Pomóżcie, proszę! |
Dodam tylko, że moja siostra widziała ją ostatnio w banku PEKAO na Al. Legionów. Była z mężem i coś załatwiała... Ponownie proszę o pomoc. Gosia
|
|
Jesli koleżanka sie nie odzywa to może nie ma ochcoty na utrzymywanie z Toba kontaktu...Bez urazy to pierwsza rzecz jaka prszyszła mi do głowy bo przeciez to nie Ty wyjechałaś tylko ona wiec ona powinna sie odezwać...
|
|
żyjesz w innej czasoprzestrzeni niż koleżanka, mimo że ją spotkasz to Ciebie nie rozpozna. wszystko za sprawą fluktuacji magneto sferycznych w naszej podprzestrzeni. spróbuj obciążyć matrix włączając wszystkie urządzenia w domu, odkręcając wodę i robiąc pajacyki.
|
|
A Ja myślałem, że to facet może być dobrze zbudowany... :) Kobieta może być ten, no, zgrabna, ładna, powabna, piękna itd... :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
ja mówiłem o czasoprzestrzeni i takich tam a nie o zbudowaniu
|
|
Ale Ja nie pisałem do Ciebie ;] -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
to cytuj wiadomości i będzie prościej oraz lepiej dla ogółu Jeżeli wybierzemy dwa zdarzenia np. zapalenie latarni a oraz latarni b na peronie (oznaczone przez a i b) określimy ich położenie w układzie odniesienia związanym z peronem xp(a), yp(a), zp(a) i xp(b), yp(b), zp(b) oraz czas tp(a) i tp(b) i podobnie określimy położenie i czas w układzie związanym z wagonem xw(a), xw(b).... to otrzymamy dokładny winik hehe
|
|
lunatyk: minęło kilka miesięcy od naszego ostatniego spotkania. Asia była kikla miesięcy za granicą, ja w tym czasie zmieniłam szkołę, przeprowadziłam się. Zmianie uległy również moje dane kontaktowe. Wielokrotnie mówiła mi, gdzie mieszka, jednak pamięć jest krótka... tommeknet: Tomuś, zamiast siedzieć i pisać głupoty, o które nie prosiłam, zajął byś się normalną robotą i w końcu wyprowadził od rodziców, bo w Twoim wieku to chyba czas najwyższy stać się prawdziwym mężczyzną... Nie chce Cię żadna dziewczyna, więc siedzisz przy komputerze i wklejasz bzdury, które nie są nikomu potrzebne (Twoje wypowiedzi nie pomogły mi w żaden sposób rozwiązać problemu, który poruszyłam zaczynając ten temat). Zajmij się chłopczyku w końcu czymś konkretnym. Gosia
|
|
Gosiu :) dziękuję za radę, ale nie preferuje "klasycznego" stylu życia którym żyje 95% Polaków i ciągle narzeka, że im źle. Mi jest fantastycznie :) Ale rozważ poważnie moją teorię.
|
|
Gosia24_, przyjmij piątkę ;) Oj Tomek, dostałeś w końcu za swoje hahahaha. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
haha :) przynajmniej humor mi sie poprawił, a Gosia wydaje się miłą i ułożoną dziewczyną (kobietą)
|
|
Idz do banku pko na legionów i u nich gdzies tam pod bankiem trzasnij jakies ogłoszenie,że jej szukasz a w przeciagu miesiaca na pewno wpdanie do banku czy do bankomatu i przeczyta twój anons i sie odezwe,bo mysle,że jak tu by sie ktoś trafił kto ja zna lub kojarzy to bys miała wielkie szcescie... pozdro
|
|
z opisu wydajemi mi się ,że widziałem coś podobnego na plecach pociągła a z przodu kręcone zęby jeśli chodzi o to, to mogę ci dać namiary strzałka?? waldek27 dziewczyny są ambitne nie poprzestają na małym ? ? ?
|
|
czasem mam wrażenie, że niektóre posty z tutaj nadają się na bash.org. brakuje jeszcze Drania ;]
|
|
http://bash.org.pl jak już coś :) Moja codzienna literatura przed rozpoczęciem pracy :) Potem jeszcze kilka komentarzy z forum Onetu, np.: ...i tak wszystko skończyło się na Kill'em All i mam ubaw na cały dzień :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Jak znasz jej nazwisko i ma ona tel. stacjonarny to można znaleść w książce telefonicznej.Bierzesz pod uwage same wsie, miasta odpadają, potem weryfikujesz na mapie czy dana wieś leży gdzieś za piątnicą i wydzwaniasz.W godzine można to zrobić.
|
|
ale weeeeeeeeeeee jaki temat o popacz !!!! [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
No i niestety będziemy musieli ścierpieć kolejnego debila na forum. Admin oczywiście go nie usunie, bo mu sie nie chce. ...
|
|
fLoorek do mnie pijesz??!! [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |