Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koszerne jedzenie ... |
Muszę ugościć Żydów z Izraela , którzy chcą w Nowogrodzie zainwestować miliony $ i stworzyć zakład produkcyjny , dający godną i dobrze płatną pracę kilkuset pracownikom. Może wiecie kto tam handluje gęsiną ? ps: nie jestem Żydem, ale zasięgając informacji w gminie żydowskiej polecono mi jakiegoś andrzeja, nie Żyda z matki, ale bękarta po ojcu , podobno ten handlarz mieszka gdzieś przy ul. Cmentarnej ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koszerne jedzenie ... |
Czy bimber jest koszerny? Pytam o płyn, nie o podpisującego się c2h5oh.
|
|
Myślę, że najlepiej ugościć ich naszym tradycyjnym schabowym z ziemniakami i ogórkiem kiszonym a koszerna może być wódka. Obawiam się, że jakbyś ich nie przyjął to i tak interes będzie korzystny tylko dla jednej strony. _____________________ Łomża...... cała prawda!
|
|
Tu nie ma żadnej gesiny
|
|
ale z was bydlaki śmiejecie się z żydów a to stary mądry naród z piękną religią i historią ale co po takich bydlakach łomżyńskich się można spodziewać
|
|
Prawda prawda....
|
|
Jak to musisz? Skad ten przymus ?
|
|
Bo jak nie ugosci on, to jego ugoszczą kilka razy haha
|
|
Nie oni swoich nie ruszają ...
|
|
Fakt
|
|
Jak to masz \"przymus\"? Wez to zglos na policje ze Ciebie jacys Zydzi zmuszaja do ugoszczenia, naruszenie \"miru domowego\" jest tam jakos karane w polskim prawie, wez to zglos no moze jakies polskie media powinny sprawe naglosnic ze jestes do czegos tam zmuszany przez Zydow? wez i opisz jak to \"musisz\" ugoscic Zydow z Izraela jakis szantaz stosuja czy co?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |