Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie o PiS |
Chciałbym wiedzieć jaka jest wasza opinia o tym że PiS wygrał i co wam dał? Ponieważ ja jaką zobaczyłem zmianę po wyborach to drożeje wszystko a zarobki i warunki w pracy są coraz gorsze!!! i od PiSu nic nie dostałem żadnej pozytywnej zmiany nie dokonano. Nie wiem czy to jest skutkiem tych wyborów ale jeżeli tak to do kolejnych wyborów Polska nie przetrwa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie o PiS |
A jak nie przetrwa to rozwiń tą myśl ...
|
|
A mnie ciekawi ile Aziz mam lat? I skąd u Aziza taka roszczeniowa postawa?
|
|
Próżno spodziewasz się odpowiedzi, nie oczekuj dyskusji … w zamian otrzymasz stek bluźnierstw i obelg pod własnym adresem od PISowskich akolitów. Zaprawdę powiadam ci Azizie, pracuj na własny rachunek i niczego nie oczekuj od żadnej władzy, a tym bardziej od PISowskich cyników rodem z Banasiowej kamienicy ...
|
|
kto jest bez winy niech pierwszy żuci kamień
|
|
rzuci - PISdowaty analfabeto ...
|
|
tak to jest jak tuman nie ma argumentów to się czepia ortografii albo oczernia
|
|
Urzekła mnie Wasza historia...
|
|
Otumaniony przez kurwizję i trwam ciemny lud gremialnie poszedł na wybory...40% nie poszło i olało \"Polskie\"...Mówiąc krótko - \"Chcieliśta - to mata\"..
|
|
głupiś jak but
|
|
za kilka lat ci co głosowali na PiS będą się tego wstydzić i wypierać
|
|
Nigdy się nie wstydzę swoich decyzji i nie wypieram, co nie znaczy, że jestem nieomylny......... czy to nie temat na forum polityczne? _____________________ Łomża...... cała prawda!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |