Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czapka |
gdzie na terenie Łomży moge kupić czapkę zimową z orzełkiem lub z napisem polska gzdie są takie sklepy dzięki za odpowiedzi z góry
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czapka |
Hej na krótkiej jest taki sklepik myślę że powinieneś tam coś znależć
|
|
Pod viatą :)
|
|
AdasŁKS iteresuja mnie takie sklepy gdzie wiem ze towar jet pewny
|
|
Na pewno sklep czapniczy na ul.Krótkiej.
|
|
na krótkiej ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
Ja to się nigdzie teraz bez ciepłej czapki nie ruszam. Nie jestem samobójczynią.
|
|
Nie widziałem czapek z napisem \"polska\", lecz \"Polska\". Jeśli zaś chodzi o \"orzełka\"... Nasze godło to nie orzełek. Orzeł w koronie. Po co Tobie czapka, skoro nie masz czego chronić przed chłodem? „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
bielik, to strasznie tchórzliwy przedstawiciel jastrzębiowatych , do tego żywi się padliną
|
|
Taka czapka to obciach jak h....j.
|
|
Tak naprawdę noszenie czapek jak dla mnie jest świetną sprawą i ja zauważyłem, to moja żona również je chętnie nosi. Właśnie jakiś czas temu czytała na stronie https://hatfactory.pl/pl/blog/modne-czapki-damskie-na-zime-20212022-n58 o tym jakie są najmodniejsze damskie czapki zimowe.
|
|
A może warto sprawdzić chusty kominy bo to też całkiem dobrze się sprawdza.Jeśli o mnie chodzi to komin uzupełnia mój strój trekkingowy bo uważam, że ubranie w góry latem powinno być lekkie i przewiewne. Ogólnie nie mogę się już doczekać nowego sezonu wakacyjnego ale mam pytanie jakie polecacie buty górskie na lato ?Szukam też porad i opinii czy pranie butów trekkingowych jest dla nich nieszkodliwe?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |