Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Myślenie boli |
Wyłożenie całego Starego Rynku [jak teraz] kamieniem zgotuje odwiedzającym, a szczególnie mieszkańcom duchówkę jak w piecu w coraz gorętsze lata ! Postanie kilka minut na rozgrzanej płycie prowadzi do omdlenia. A jak zbiorą tłum ludzi ? Ja nie muszę tam chodzić, ale co mają zrobić mieszkańcy tego gorącego rynku ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Myślenie boli |
Stary Rynek kiedyś z fontanną i drzewami był miejscem ciekawym,a teraz letnią porą idąc tam na lody trzeba usiąść pod parasolem bo drzew i cienia brak Kasia..
|
|
kaśka , mało ci lodów jakie robiłaś w Lasku Jednaczewskim ? ... a może miło wspominasz mój \" złoty deszcz\" jakim cię zaszczyciłem ?
|
|
Kiedyś był Stary Rynek. Teraz jest plac czerwony. Jest jednak szansa na powrót dawnego uroku tego miejsca - \" Na Starym Rynku miałaby stanąć fontanna, pomnik Księcia Janusza i szklana podłoga ukazująca historyczne fundamenty starego ratusza. Rozpoczęcie prac planowane jest w przyszłym roku, a ich zakończenie latem 2021 r\". „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Boli, zwłaszcza, gdy ktoś nie za często uprawia myślenie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |