poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy łks oszalał???????

Jak przeczytałem ostatni post na temat łks , myślałe , że oszaleję !! Jak można sprzedawać dobrych zawodników , żeby miec pieniądze!! A potem ostatnie miejsce w lidze! Efekt poprzenich tranzakcji , aby 'miec piniądze' jest widoczzny , pogorszenie się gry , a jak dojdzie do kolejnych tranzakcji , aby 'mieć pieniądze' , III liga wita , a nawet koniec łks

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy łks oszalał???????

Temat dotyczy przyszłości ŁKS-u, jest to bardzo poważna sprawa, ponieważ dotyczy kilku tyś. sympatyków łomżyńskiej piłki. Zarząd swoim ignoranctwem i brakiem pomysłu na przyszłość klubu pokazał, że stracił zaufanie i mandat do prowadzenia tak poważnego przedsięwzięcia jakim jest utrzymanie II-go ligowej drużyny. Myśę, że na pierwszej sesji rady miasta powinien znależć się punkt: Co dalej z ŁKS-em? Co więcej potrzebne jest nagłaśnianie problemu i debata szerokiego grona ludzi, którym nie jest obojętna przyszłośc klubu.

lomzerman

Powinni się zająć jak najszybciej ustabilizowaniem sytucji w naszym ŁKS-ie, zgadzam się z lomzermanem, że trzeba nagłośnić sprawę ŁKS-u, miejmy nadzieję na pozytywne rozwiązanie całej sytuacji ŁKS-u oraz to, że jednak II liga zostanie w Łomży.

Chciałbym zacytować słowa łomżyńskiego trenera P. Czesława Jakołcewicza:
Czy po czterech miesiącach pracy w ŁKS-ie uważa Pan, że Łomżę stać na drugoligowy zespół piłkarski?
- Pracuję trochę za krótko, aby to realnie ocenić. Na pewno odpowiednia pomoc Miasta, Browaru i innych sponsorów pomoże klubowi. Druga liga jest bardzo dobrą formą promocji. Byłem wczoraj na konferencji trenerów z udziałem Leo Beenhakkera i będący tam szkoleniowcy pytali mnie o Łomżę i ŁKS. Ludzie w całej Polsce wiedzą, że w Łomży powstaje ładny stadion i tworzy się młoda, fajna drużyna. Piłka nożna jest najbardziej popularną grą na świecie, a druga liga jest oknem na świat, rozstawia miasto i związanych z klubem sponsorów. Liczę na to, że od stycznia więcej firm będzie chciało sponsorować ŁKS i pomogą nam one utrzymać zespół w drugiej lidze.

prawdomuwny jednak sie obudziles, chodzily wiesci, ze J kibicujesz?

prawdomuwny dalej uwazam ze jestes idiota !!!!

[gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]

czyli jednak w tym śledziku zostało trochę sentymentów? ;>

ŁKS przetrwa. Ile razy już było źle, mimo to wciąż jest przy życiu? Tym razem też tak będzie.

a propos ŁKS
http://www.4lomza.pl/index.php?k=999

pieniądze żadza swiatem, piłką też. Szkoda że nasze nadzieje są rozmianiane na drobne - dosłownie

tikaram

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org