Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
doktor Opyrchał opuszcza szpital i Łomżę |
Doktorze wieki szacunek i wyrazy uznania !!!!!!!!!!!!!!!!! I dzięki za kawał dobrej jaką pan zrobił dla tego miasta i pacjentów szpitala. facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: doktor Opyrchał opuszcza szpital i Łomżę |
Jak się składa podziękowania to kultura wymaga min. poprawnego słownictwa i formułowania zdań.
|
|
więc daj coś od siebie dla przykładu. facmen
|
|
Dzięki Bogu że opuszcza. Specjalista :-D:-D:-D
|
|
Mało jest takich lekarzy. Pełen profesjonalizm, poparty współczuciem jaki przejawiał pan dr.Opyrchał to wśród łomżańskich lekarzy wyjątkowa postawa. Szkoda, że pan doktor zdecydował się wrócić do Krakowa.
|
|
Z całym szacunkiem, ale nie jest ani sympatyczny ani empatyczny. Trafiłam z wrzodami na SOR. Akurat on mnie przyjął. Robił mi też USG. Miałam 21 lat wtedy, wyglądam dość młodo. Od razu rzucił: na pewno ciąża. Ja mu, że to raczej fizycznie niemożliwe. A On: niejedna taka jak ty tak mówiła, a USG swoje pokazało. Po dłuższym leczeniu wyszły oczywiście wrzody, ale tej wizyty nie zapomnę. Poczułam się obrażona i poniżona.
|
|
Bardzo dobrze, mniej chamstwa i przedmiotowego traktowania pacjentów w łomżynskim szpitalu...Ktoś pisze o empatii??? Ja tam nawet podstawowych zasad kultury nie widziałam...
|
|
Zgadzam się z przedmówcą. Mam nadzieję, że to odejście spowoduje podniesienie poziomu jakości obsługi na SOR. Dajmy szansę młodym , ambitnym ludziom. Ten szpital to skostniała nomenklatura z Panią Majewską na czele. Czas na wielkie zmiany......
|
|
Czas najwyższy :)
|
|
Do tego doktora , to akurat nic nie mam, ale zastanawiają mnie jęki odchodzocej dyr Majewskiej z jedej strony, a pompa i nadstawianie piersi do orderów przez polityków z drugiej strony przy okazji odnowy, czy otwarcia oddziału rehabilitacji kardiologicznej. Sam nie wiem płakać , czy sie cieszyć ? "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |