Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Silownia |
Kompletuje wlasnie swoja domowa silownie. Szukam obciazenia moze moglibyscie mi cos doradzic co jak i gdzie najtaniej i w miare solidnie a moze Wy macie ewentualnie gdzies cos do sprzedania. Interesuje mnie okolo 70 kilo (czesc juz mam). Pozdrawiam ______ Żyj żyj na maxa...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Silownia |
u Miliszkiewicza bedzie najtaniej
|
|
Jeśli na taki zwykły toczony gryf, to idz do miliszkiewicza, bo on toczy ciężary Cena w granicach 5 zł/kg. Tylko upewnij się jaką masz średnicę sztangi, ew. hantli.
|
|
Zajrzyj do pierrwszego zakłd auto naprawa. Tam do oporu są stare tarcze hamulcowe od samochodów osobowych. Z tego jest b. dobry materiał na hantle i sztangi.
|
|
juz lepiej kup se w auchan czy cos bo jest taniej niz u miliszkiewicza i sa oryginalne ewentualnie od kogos ,ja mam sztange z kol zamachowych od poloneza lub fiata 125p ,jedne wazy 7 kilo jest male objetosciowo,za gryf sluzy mi pret zbrojeniowy 30mm wazy okolo 10 kg ,ogolnie za cala sztange 60kg zaplacilem 50 zł + zaciski i farba ,kiedys miałem z betonu ciezarki ale duzo miejsca zajmuja ,za odwaznik 10g zaplacisz u miliszkiewicza 50zl za co masz karnet na miesiac pomysl czy warto
|
|
heh jasne ze oplaca sie wydac troche kasy na sprzet, silke masz tylko na miesiac a sprzet zostaje Ci na zawsze. K69 kliknij do mnie na gg wyczailem niezla aukcje na allegro ze sprzetem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |