Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kara dla ŁKS |
Między innymi dzięki naszym "zagorzałym kibicom" pierwszy mecz w rundzie wiosennej na naszym wyremontowanym stadionie odbędzie się przy zamkniętych trybunach. Została również nałożona kara finansowa w wysokości 5 tys. zł. Nie dość że klub biedny to "kibice", ktorych fotki mogliśmy oglądać w lokalnej gazecie, "patriotycznie" powiekszają dołek finansowy klubu. Zastanawiam sie czy klub nie może na drodze sądowej domagać sie odszkodowania od tych wandali?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kara dla ŁKS |
Kolego... nie byles w Grajewie - nie wypowiadaj sie! Nie wiesz jak bylo. Od decyzji pzpn klub moze sie odwolac i mysle ze to zrobi. Wtedy bedzie mozna o tym porozmawiac. TYLE NA TEN TEMAT.
|
|
A tak wogle to wątek byl poruszany : http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=80662&t=80662
|
|
A co ty mi bedziesz zabranial sie wypowiadac... kOlego
|
|
Slyszalem ze to nie nasi kibice zaczeli!! z tego co mi wiadomo zaczeli kibice poloni!! tylko ten pan z pzpn ktory byl na meczu nie zauwazyl kto zaczal bojke miedzy kibicami!! Jesli ktos byl na tym meczu mogl by opisac co sie dokladnie dzialo??
|
|
nic sie nie dzialo kibice z Grajewa i kibice Dynama Mińsk biegali po boisku w przerwie meczu..
|
|
Ojj... macie do kibiców pretensje ? do jeba... kur... z PZPN , poczytajcie troche z ekstraklasy co PZPN wyprawia jakie kary i za co ha a to że POLSKA REPREZENTACJA przegrywała wcześniej to tylko wina oszustów z PZPN ! ***** SZCZURÓW PZPN .
|
|
W każdym bądź razie nasi "kibice" bez winy nie byli. Wielki szacunek za kibicowanie, ale bez bójek na płycie boiska. Pewnie myśleli że skoro już ostatni mecz w Grajewie to można "zadziałać" i zadziałali....cierpimy wszyscy:(
|
|
Byłem na meczu i widziałem, że jako pierwsza na boisko wybiegła grupa debili z Łomży. Oczywiście prawdziwi kibice zostali na trybunach. Piszę debile bo to już nie pierwszy raz. A tak na marginesie. Delta bierze 10 tys zł za mecz. To oni powinni zapłacić te 5 tys. zł. za doprowadzenie do rozróby
|
|
ty siebie nazywasz ełkaesiakiem? obrażasz tylko prawdziwych kibiców Łomżyńskiego KS , a zwłaszcza grupę ultras eŁKaeSiaków. Jesteś takim kibicem ŁKS? Na ilu byłeś wyjazadach czwartoligowych? Na ilu trzecioligowych? Zapisałeś się chociaż na wyjazd do Opola? Właśnie przez takich jak wy wielkich sezonowiczów, kibiców domowych my nie możemy jechać choćby jednym autokarem za grosze by dopingować nasz ŁKS. Zacznijcie jeździć na mecze wyjazdowe to nie będziecie płakać spowodu braku jednego meczu u nas. No cóż kibice Grajewa i Dynama Mińsk za bardzo się rozszaleli a ślepy obserwator pomylił nas z nimi :| a szkoda, że ten atak nie był wymierzony w policję za to jak się zachowywała w drodze na mecz i tóż po meczu istny faszyzm na stadionach w wydaniu policji i pzpn ;)
|
|
Autor: Pontifex Mal napisał: ty siebie nazywasz ełkaesiakiem? obrażasz tylko prawdziwych kibiców Łomżyńskiego KS , a zwłaszcza grupę ultras eŁKaeSiaków. tzn kogo in obraził - wyjaśnij?? Autor: ełkaesiak (---.lom.vectranet.pl) Data: 19-11-06 19:26 napisał: Byłem na meczu i widziałem, że jako pierwsza na boisko wybiegła grupa debili z Łomży. Oczywiście prawdziwi kibice zostali na trybunach. Piszę debile bo to już nie pierwszy raz. Obraził prawdziwych kibiców pisząc, że siedzieli potulnie na trybunach, gdy w rzeczywistości to właśnie oni biegali po murawie, czy też grupę ultras, którą winien nazwać po prostu łagodnie, np: "młodzi gniewni", dzięki którym w wyniku sankcji PZPN nie możemy chodzić na mecze naszej drużyny??? cyt: "Właśnie przez takich jak wy wielkich sezonowiczów, kibiców domowych my nie możemy jechać choćby jednym autokarem za grosze by dopingować nasz ŁKS." - możesz to rozwinąć po nie kumam ??!! Czy jest was za mało na jeden autokar, o co chodzi?? My normalni kibice, którzy nie mamy siły dymać po murawie w przerwie zawodów oraz zacni sponsorzy tego klubu łożymy na niego kasę. Czy mam rozumieć, iż winna być ona przekazywana na extremalne kary za wybryki huliganów oraz przymusowe dopłaty do autokarów dla tych, którzy chcą za naszą kasę podróżować po Polsce i pilnie uczyć się fachu od ultras ?? Uczyłeś się matematyki ?? - 5000 zł kary i utrata wpływów z biletów, reklam za zakaz rozegrania meczu na własnym boisku. To także ryzyko utraty apanaży dla piłkarzy za zwycięstwo (trudniejszy mecz na wyjeździe). Mądrości tu nie odkryłem, ale warto się jednak zastanowić. Czy nam naprawdę zależy na naszym ukochanym klubie czy też ważniejszy jest orgazm na polu walki (orgazm to zjawisko, które czasem zachodzi u osobników dojrzałych). Pozdrowienia. ADALL
|
|
ADALL nie wiesz co to grupa ultras widocznie to nie komentuj. Jak widać posiadasz internet mógłbyś ksorzystać z niego i zacząłbyś odróżniać hool'sów od ultras'ów. To ultrasom zapewne bijesz brawa na meczach za wspaniałe widowisko... michał
|
|
|
michal-k0: faktycznie........ zamiast ultras winno być w moim komentarzu hools. Tylko dlaczego Pontifex Mal ich nie rozróżnia. Kiedy mówi mu się o czymś biegającym po murawie......... twierdzi, że obraża się grupę pozytywnych kibiców ?? ADALL
|
|
Pontifex Mal Żebyś się troszkę zdziwił, byłem na wszystkich meczach 4 ligowych(w Łomży i na każdym wyjeździe), byłem także na wszystkich meczach 3-ligowych. W Opolu nie byłem bo nie mogłem. Jestem eŁKaeSiakiem z krwi i kości i nie mów, że obrażam prawdziwych ełkaesiaków. Wybacz ale za takiego Ciebie nie uważam Jeżeli potrafisz wytłumacz, kto według Ciebie jest prawdziwym kibicem ŁKS?
|
|
Wybaczcie, ale jak to osobnik wyżej napisał NIE JESTEM KIBICEM ŁKS , więc nie będę się w imieniu kibiców wypowiadał. ale powiem jedno na koniec, jesteście żałośni , czekajcie na drugą ligę i się zdziwicie... na wiosnę zobaczycie co to są realia drugoligowe. PIERrDOLENI KRZYKACZE - INTERNETOWI NAPINACZE
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |