Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najlepsze auto |
Jaki najlepszy samochód widzieliscie w Łomży??? bo ja widzialem: Astona Martina DB9, Porsche 911, 911 cabrio, Cayena, Chevrolet corwette (nowo i staro), BMW M6, Infiniti...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najlepsze auto |
Ja widziałem Poloneza I Malucha Brzeszczota:) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
taki temat już był. macho
|
|
to gfdzie ten aston martin DB9 stoi albo poshe 911 , bo ja tyle lat w Łomży przeżyłem , i nie widziałem tAKICH SAMOCHODÓW
|
|
to gdzie ten aston martin DB9 stoi albo poshe 911 , bo ja tyle lat w Łomży przeżyłem , i nie widziałem tAKICH SAMOCHODÓW
|
|
Ford mustang, jawa mustang ;]
|
|
Syrenke :p (Stalowa Łapa temat już taki był może tam znajdziesz ciekawsze wypowiedzi)
|
|
prawdomuwny, a jakie bryki jezdza po Twoim Bialymstoku?
|
|
"to gdzie ten aston martin DB9 stoi albo poshe 911 , bo ja tyle lat w Łomży przeżyłem , i nie widziałem tAKICH SAMOCHODÓW" Proste w gazetach, typu Auto Świat w łomżyńskim kiosku...
|
|
DB9 widziałem na Wojska Polskiego, byłem w kinie i po filmie czekałem na rodziców i wtedy jechał. 991 przed drzewno na światłach sie zatrzymała a cabrio przy 4plus.
|
|
A ciekawe jaki najlepszy samolot leciał nad Łomżą... Widział któś? ;>
|
|
Helikopter policyjny, ratowniczy, motolotnia, myśliwiec itp. A na wysokości 10 000m boing 747
|
|
i tak moja fura jest najlepsza ;p
|
|
Haha slimak na blachy popatrzec bylo... WI czy WO moze BI? Dobry jestes jakby ktos mial taki samochod kazdy by o tym wiedzial i bylby to gosc znajdujacy sie w czolowce najbogatszych lomzyniakow... Troche rozumu... A drugie ze tamat byl juz... Nasz ŁKS najlepszy jest!!
|
|
celica gts '02 BL15616 , subaryna impreza sti '04 BLM GT77 :]]]] a porszak jest tez, tyle ze rzadko jezdzi. i ma blache BL20....
|
|
WADOLEK TY MAŁOLACIE TO POJEDŹ SOBIE DO PIEKARNI NA KRASKĘ I JEBNIJ FOTO BO TO SYN BUJA WORA POSRCHE. ZAROBILI TO MAJA A TOBIE TYLKO PLAKATY ZOSTAJĄ BUHEHHEHEHEHE
|
|
Nie obchodzi mnie czyje to porsche. czlowieku celica byla moja a subaru dowod w rece trzymam. Nie znasz mnie to stlum ryk zazdrosci ://
|
|
Ty LOKO bujasz jakimś koreańcem, a komuś tylko patrzysz aby szpile włożyć. No ale czego po tobie możena się spodziewać, przecież twój kuzyn (Krzysio Kononwicz) podobnie się zachowuje. A jabłko daleko nie pada od jabłoni. BHEHEHEHEHA
|
|
ZBYCH NO NIESTETY POZOSTAŁA CI TYLKO KRYTYKA NA FORUM BO NIC INNEGO CI SIĘ NIE UŁOŻYŁO PO TWOJEJ MYŚLI. NO JA LATAM SWOIM WÓZKIEM A TY CO MUSISZ NA GARNUCH FIRMY ŚMIGAĆ CZYŻ NIE??? ALE KASZTAN ZAWSZE NIM ZOSTANIE. SPRÓBUJ NASTĘPNYM RAZEM STARTOWAĆ NA SOŁTYSA ZAMBROWA MOŻE TAM RODZINA CIĘ POPRZE BUHEHEHEHEHEHEH RODZINA PRZEZ ERRRRRRRRR.... BUHEHEHEHEHHEHE
|
|
zbych77: ja jeżdżę koreańcem? chcesz się spróbować spod świateł? ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Witam napisałem tak dla podpuchy dla człowieka o nicku: LOKO Miałem na celu wybadanie kto to jest- już wiem (LUKASZ N.). Co do koreanców to nic do nich nie mam. Jeśli chodzi o start spod świateł to kiedyś przy czasie nie ma sprawy:)))) Pozdrawiam Zbychu
|
|
koreańce nie są ani złe ani WOLNE ;) a najlepsze auto... ZAWSZE służbowe :D
|
|
Sie nadajecie
|
|
zbych77: luz :) batarki: akurat mój koreaniec nie jest tak szybki jak Twój :P ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |