Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poszukiwany gitarzysta |
Witam. Poszukiwany jest gitarzysta rytmiczny do łomżyńskiego nowopowstałego zespołu Catharsis. Gramy muzykę z pogranicza rocka i metalu. Przedział wiekowy dla zainteresowanych to 13-17 lat. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr tel.: 506 191 164
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poszukiwany gitarzysta |
Tutaj raczej nie znajdziesz w tym miasteczku do takiego rodzaju muzyki i jeszcze na żywo tutaj tylko Disco Polo uważają z play Backu ale życzę powodzenia
|
|
Tutaj tylko disco polo ma rację bytu, nie ma miejsca dla ambitnej muzyki w tym chlewie
|
|
Wszystko fajnie. Życzę powodzenia, tylko zmieńcie nazwę, jest pretensjonalna. Sam bym się zgłosił, ale nie łapię się wiekowo. Rodzaj muzyki mi odpowiada. Gitarzysta rytmiczny.
|
|
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że nie znajdzie się choćby jedna młoda osoba, która chciałaby dołączyć do tak ciekawego projektu. Trzymam kciuki!
|
|
Wiekowo to nie da rady-...CHŁOPAK Z GITARĄ I BYCZĄ FUJARĄ...
|
|
Ciekawe głosy. To nas Polaków wzmacnia.
|
|
Trzeba wspierać talenty
|
|
Hej, też gram, ale za stara dla Was jestem. Spróbujcie napisać na fb na grupie zespół szuka muzyka/muzyk szuka zespołu, jest to specyficzna grupa, na której prędzej coś się uda zdziałać. Życzę powodzenia. PS. Również radzę zmienić nazwę, zbyt oklepana.
|
|
proponuje-DEJZI DOŁZI MEKEN TICZ
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |