Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca kierowca C+E gosk |
Czy morze ktoś wie jak wygląda praca u pana Gośka w osm Piątnica
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca kierowca C+E gosk |
czlowieku jak jestes takim debilem ze nawet slowo może nie potrafisz napisać to zbieraj pety na przystankach morze - tam jest woda plywają rybki a może pojadę nad morze jezu! co za ludzie! i taki sie pcha na C+E
|
|
Morze to nie Gury!!!
|
|
Źle się wpisało parobku a tu od razu z mięsem odstaw leki weź melisy!!!
|
|
Tam pracuja same takie prymitywy jak te co tu sie wypowiadaja na czele z tym pseudo kierownikiem samozwanczym i tym od zamiatania placu co tez na siebie mowi kierownik
|
|
Ogólnie mówiąc do d...y? Jakieś wolne jest od jazdy w tygodniu? Czy 12 się kręci w domu tylko i ciągle ośka proszę o szczera odp
|
|
wonchaj pałe
|
|
Lubisz wonchac pedalku 😀
|
|
przeciez mi wonchałeś rutek
|
|
rutkowski89 nie wiem jak jest u Pana Goska ale jeśli chodzi o jazdę dla OSM Piątnica jak w każdej mleczarni są plusy i minusy. Z minusów w tej mleczarni podobno kierowcy mają problem z paletami na powrót. Trzeba wybierać w jak najlepszym stanie, jest to uciążliwe i czasochłonne. Trzeba nastawić się na jazdy nocne. Godziny awizacji do których trzeba się stosować. Często są np dwudnniowe trasy i potem dzień wolnego w domu. Jednodniowe lub trzydniowe, różnie to wygląda ale generalnie zależy od przewoźnika. Ja np. nie pcham się na chłodnie z pewnych względów, które mi nie odpowiadają dlatego też mam informacje ogólne zasięgnięte od innych kolegów kierowców.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |