Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
glany |
gdzie w Łomży można kupić glany??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: glany |
sklep obuwniczy... raz nawet w CTO widziałem :D
|
|
chodzi mi o dobre buciki a nie jakies cto
|
|
galeria STOKROTKA
|
|
idź do woja. Tam sobie za darmo w glanach ze skórki pośmigasz. Daj spokój, kup se adidaski będziesz robił za gościa między małolatami spod mcdonalda. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
dobrych glanow nie kupi sie w lomzy wszystkie to szit ble etc
|
|
" Kopa z glana w dyskomana ! "
|
|
glany kupisz w tym sklepie w piwnicy 4plus a lepsze na rogu jantara tam są 2 sklepy z butami to chyba w tym2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ________________________________________ ... & vice versa!
|
|
Strzel w trąbe jakiemuś uczniowi z Plastyka I Glany Masz Za free:):):) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
na *** ci te glany ani wygodne ani ladne ani tanie ,w/g mnie tylko debile chodza w tych butach i katuja swoje nogi chcac cos udowodnic innym
|
|
nie sluchaj tego geja co cale zycie w trampkach chodzi, dobre glany sa czasem lepsze niz samochod hehe bo i panna powie ze masz ladne buty
|
|
chodzilem w glanach wydalem kupe kasy...a i sie nie dalo chodzic beznadzieja... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
to jakaś dziwna ta panna musi być jak się jej glany podobają... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
zależy czy chcesz kupić glany bo inni mają z twego otoczenia, czy chcesz kupić dla siebie? Jeżeli "bo inni mają" to CTO, rynek, 4+, rossman. Jeśli jednak chcesz dla siebie, to w Łomży nic dobrego nie znajdziesz. Proponuję na allegro.pl poszukać, albo na eastend.pl . Lepiej kupić coś Martensa albo HDki, pieniażki większe ale buty na długo. Wcale nie jest tak, że są one nie wygodne. Od początku jesieni do wczesnej wiosny pocinam w swoich i zero kłopotów z odciskami. Te buty mają same plusy.... ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
lamusie chodze w butach umbro nie w trampkach ,czasami le coq sportif zarzuce a nieraz nawet riboczki a ty lataj w smierdzacych skorzanych 3 kilowych kozakach i ludz sie ze jakiejs pannie sie w nich spodobasz
|
|
wymien te same plusy ja wymienie minusy - beznadziejny wyglad -niewygodne -ciezkie -drogie -niepasuja do sportowych ubran jedynie do jeansow - w razie bójki to bedzie uzycie niebezpiecznego narzedzia -dlugie nadaja sie tylko na zime - hyba biec to sie w nich nieda -nabank potem smierdza bo niesposob by sie noga niepocila w takim czyms
|
|
anonimowcu jak kupsz glany w cto to racja wielki szit ale jak bedziesz mial prawidziwe buty - super wygladają (niczym sie nie roznia od pantofli) - posiadaja wkladke ortopedyczną chroniącą przed deformacją (w adidasach czujesz kazdy kamien pod stopą) - moze sa i troche ciezkie ale idzie sie przyzwyczaic - tak sa drogie ale za 400 zł masz buty na kilka lat - w razie bujki dobrze miec takie buty ( po co odrazu mieszac w to prawo) - w długich mozna tez smigac w lato, jesli nie maja miska w srodku - fajnie sie w n ich bieg, ciezkosc buta ciagnie Cie do przodu - nie smierdza bo w skorzanych butach nie ma czegosc takiego jak smrod ale to juz kwestioa higieny a co do umbro to buciki zwykle za 20 euro.3 miesiace i na smietnik sie nadaja podeszfa jest tak cienka ze czujesz sie jak bys chodzil boso (sory za ortografie) niee jestem lamusem, za to Ty jestes gejem pedofilem i cpunem :D
|
|
mój kolega na allegro kupil glany :P
|
|
a juz wysmarowal sie gownem i udawal palikana ?? [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
|
hahaha Prawie jak pantofle a prawie..... wez przestan na budowe do roboty bym ich niewzial wstydzil bym sie ,jak ty nosisz buty 3 miesiace to gdzie ty chodzisz po bagnach jakis,po wysypisku czy po torach ?? - w razie bujki dobrze miec takie buty ( po co odrazu mieszac w to prawo) znaczy ze bic sie niepotrafisz skoro glany ci potrzebne do tego - w długich mozna tez smigac w lato, jesli nie maja miska w srodku hahaha chcialbym cie w nich zobaczyc, ciekawe jak pasuja do krotkich spodenek, hyba ze ty sie pocisz w dlugich spodniach bo cos tam... - fajnie sie w n ich bieg, ciezkosc buta ciagnie Cie do przodu no to startuj w maratonie powodzienia hahaha p.s. niechce mi sie z toba rozkmin prowadzic i cie wysmiewac inni to zrobia za mnie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |