piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
niebezpieczna łomża

Wczoraj w nocy to byłam przerażona co sie dzieje w tej naszej łomży walka 20 na 20 chłopa i jeden tak zmasakrowany że niewiadomo czy przeżyje dżgali go podobno nożem. teraz sama niewiem czy na legionów jest bezpiecznie , po prostu strach iść do dyskoteki. niby jest spokój ale nigdy nie wiadomo kto cię napadnie i za co i to w samym centrum przecież tam wszędzie są kamery a ludzie i tak robią takie rzeczy teraz będę omijać okolice statoila wieczorami to już nie pierwsza zadyma w tych okolicach!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: niebezpieczna łomża

A co to? gdzie to? kto to?

LORD ON

o tym od dawna wiadomo ! -- ze to trojkat bermudzki.ale nasza Policja zawszeeeeeeeeee po fakcie ,jak trup się ściele.

bagrmosen

Ja nie mam zamiaru omijać okolice Statoila:) Nie Boje Sie;) A Policja zawsze jest potrzebna kiedy jej nie ma!!!

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

chodze żyje i niczego nie omijam jak do tej pory nic mi sie nie stało !!

a ta zadyma to byla na statiol czy za yam caffe

Pakero chojrak lol (do czasu)

na statoil, emerytowana ochrona ze statoila nawet nie interweniowała.
mogli się polewać z dystrybutora a oni i tak czekali na policję

Ta zadyma nie była za Yam caffe, tylko na zapleczu kuchennym Yamy pobiły się Panie robiące schabowego, jedna miała pretensje do drugiej że źle go rozbija, i się zaczęło. Noże, tasaki prawdziwa krwawa masakra.
Czy może ktoś zna bilans ofiar?

Biernaczento Do Czasu I Z Czasem:):):)

giina no to widzialas i nie zareagowalas, piszesz ze bylo 20 na 20, liczylas?? pozniej zas piszesz podobno dzgali, to sie zdecyduj czy widzialas czy slyszalas

haha... dobre se jajca robita ;) a umnie przed blokiem tajniacy siedzą w piaskownicy bo doszły słuchy że snajpeży siedzą na balkonach i celują do panów ministrantów i jakoś nie robi się hallo ! a co do statoilu to jest spokojna część miasta . A że raz na jakiś czas ktoś komuś w morde da to nic nie znaczy .

halina - łomżyński trójkąt bermudzki to nie okolice Statoil

a niech się halinka śmignie nocką obok starego szpitala do ulicy Wojska Polskiego i przez park do Nowogrodzkiej. Jak się przespaceruje to niech zaraz opisze swoje wrażenia na tym forum. Będę czekał z niecierpliwością.

papu A jakie są twoje wrażenia?? Podziel sie nimi:) Ja Moge sie przejść wielce sie boje jakichś Blokersów albo innych Meneli pfff;)

papu: banda podpitych meneli chca sie popisac przed swoimi kolegami, takie sa moje wrazenia.

Jeśli uważacie ,że tacy ludzie tam mieszkają jak piszecie w swoich wypowiedziach ( Pakero i duzy ) to zapraszam w te regiony a gwarantuje ,że na bardzo gługi okres ta wizyta utkwi wam w pamieci.

długi

Pakero jakiś Ty odważny hehehe... no ja Ci powiem, że się wychowałem w tamtych rejonach i różnie bywa... może przejść bez żadnego problemu, a możesz dostać oklep, bo się spojrzysz krzywo...

pamiętne bójki między SP3 a SP4 i SP6... jak się ganialiśmy z kijami i innymi narzędziami po Długiej, Sadowej, Waryniaku... w ogóle było tak, że jak szliśmy we trzech przez Monte Cassino to zaraz leciało za nami z pięciu (sławna ekipa Baranka, Łukasza G, Łukasza C. :), ale jak dobiegali do Aleji Legionów to mogli nam co najwyżej possać :) innym razem my goniliśmy ich... często się w mordę dostawało, często w mordę dawało hahah... kiedyś było inaczej...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

SaneOne potrzebujemy ciebie w tym temacie:

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=80542&t=80542 :)

Cooper Złoże tam wizyte niech cie głowa o to już nie boli:)

Pakero to jak będziesz szedł to pamiętaj o tym, żeby się kiwać od prawej do lewej i patrzeć na wszystkich spod byka...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Sane one to juz nie te lata

Ale nowe pokolenie rośnie, hehe...

SaneOne Krążenie głowy zrobie;)

no właśnie ja nie wiem jak to jest z tym młodym pokoleniem...
kiedyś chłopaki stali cały czas pod apteką, w parku, na boisku za trójką...
pytania: "skąd jesteś?" i "co się ***** gapisz?" były często zadawane...

Może te młode pokolenie woli spędzać czas ciekawiej, niż ganiając się za sobą? ;>

pakero - nie zapomnij wyjąć przy okazji telefonu lub jakiegoś odtwarzacza mp3;]

fLoorek Wyjme 3 aż telefony;)

niektórzy mają chyba za mocne wspomnienia z podstawówki i troche żyją przeszłością też pamiętam "te wojny szkolne" i sławny "trójkąt" i długą gdzie chłopy po 20 lat kasowali dzieciakom czapki he śmiać mi się chciało teraz jak ich widze to śmieje się jeszcze bardziej

ps. niektórych to chyba wewnetrznie umacnia że mieszkają na ulicy czy dzielnicy gdzie "można dostać wpierd..." i czuką sie kozakami heheh

pozdro

papu ,dawno nie bylam w tamtym rejonie i chyba dlugooooo nie będę.)))) a tym bardziej w rejonie statoil!

bagrmosen

tomekk: ja tam się nie czuję żadnym kozakiem, jeśli do mnie pijesz... nie mieszkałem na trójkącie, ale o rzut beretem od trójkąta, w rejonie SP3...

nie nie pisałem tego do konkretnej osoby, po prostu jak czytałem ten temat to kilku takich mi się przypomniało

pozdro

a dziś wszyscy się "ganiają i leją" na forum:) , a na ulicach WZGLĘDNY spokój

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org