Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konto osobiste |
Gdzie najlepiej założyć konto osobiste? Który bank jest najlepszy? bogdan
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konto osobiste |
Polecam Deutsche Bank przy dworcu- wszystko za darmo+wszystkie bankomaty również za darmo i ING na Prusa tak samo prócz bankomatów, z tym, że opłata za kartę(3 zł) jest zniesiona jeśli zapłacimy kartą 200 zł misięcznie.
|
|
wszystko za darmo
|
|
mbank
|
|
A ja polecam SBR na Piłsudskiego ror 3 zł
|
|
jasne, za darmo wszystko hehe,powiem tak ,że za darmo to tylko fiut stoi i broda rosnie hehe
|
|
na poczcie za darmo dm
|
|
kmaciek a dlugo masz konto w db?? bo ja mysle zwinac w mbanku i kredyt banku i przeniesc do deutsche banku bigi2004
|
|
http://www.3dwhite.pl/?click=e7deeebc335e0e3cb758cc6f534d44f7
|
|
Jest to bardzo dobre pytanie na które nie ma prostej odpowiedzi. Bo tak naprawdę nie ma w 100% darmowego konta bankowego. Zawsze trzeba za coś zapłacić. Dla mnie optymalnym rozwiązaniem jest darmowy przelew, darmowe wypłaty z bankomatu oraz darmowe prowadzenie konta. Sprawdzałem już sobie różne konta osobiste i można znaleźć kilka ofert spełniających to założenie.
|
|
polecam ranking - zestawienie istotnych produktów bankowych na które warto zwracać uwagę przy zakładaniu konta https://kontawbanku.pl/ranking-najlepszych-kont-osobistych/
|
|
Sprawdź w sieci, porównaj oferty, to żadna wielka tajemnica... naprawdę, to nie boli.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |