Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie nauczyc się pływać , nauka dla dorosłych |
Witam wszystkich. Ktoś ma może jakieś doświadczenia ewentualnie może słyszał gdzie można nauczyć się pływać w naszej Łomży? Chodzi o naukę dla dorosłego człowieka . Jakieś namiary na osoby,miejsca mile widziane. Z góry dziękuję. TURBO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie nauczyc się pływać , nauka dla dorosłych |
Baseny w mieście , tam są ogłoszenia i można wybrać nauczycieli pływania
|
|
Z pewnego źródła słyszałem że tam się płaci tylko pieniądze A instruktorzy przyslowiowo olewaja temat. Ale ile w tym prawdy to nie wiem TURBO
|
|
Z własnego doświadczenia wiem ,że pływać musisz nauczyć się sam... Pomoc doświadczonego pomocna bez względu na to czy płacisz czy nie na basen warto chodzić
|
|
ja uczyłem się na basenie w Łomży prywatne lekcje polecam Bartosz Kutny, spoko instruktor i nauczył mnie pływać.
|
|
Osoby, które uprawiają sport, a szczególnie to pływanie, to powinny zerknąć na ofertę, którą posiada SBR Sports. Mają oni świetne kosmetyki dla sportowców, czyli między innymi żele pod prysznic i szampony. Takie kosmetyki również są bardzo ważne po aktywności fizycznej, ponieważ podciągają efekt tego, jaki sport daje naszemu organizmowi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |