Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zielono mi - oby jak najdłużej. |
W trosce o jak najdłuższe istnienie cudów natury organizowany jest wyjazd do Augustowa w celu wyartykułowania swojego sprzeciwu wobec budowy obwodnicy Augustowa przez jedne z najcenniejszych terenów przyrodniczych północnowschodniej Polski. Niestety organizowany przejazd pociągu z Warszawy, przez Białystok do Augustowa nie biegnie przez Łomżę, ale myślę, że i tak warto się wybrać. Jeśli pojedziecie własnymi samochodami będziecie mogli zajechać w te piekne okolice (jesli tylko pogoda pozwoli). Zapraszam na wycieczkę: http://rospuda.zm.org.pl/ _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zielono mi - oby jak najdłużej. |
|
Re: Zielono mi - oby jak najdłużej. |
Peter: (Z wikipedii:) Sarkazm- dosadnie spotęgowana ironia, używana zazwyczaj jako sposób wyrażenia negatywnego nastawienia do czegoś lub kogoś, złośliwość, wyraz pogardy. Rozumiem, że twoje stanowisko jest tchórzliwie negatywne.... A ten styl osobistych wycieczek w trakcie dyskusji na konkretne tematy to taka chamska erystyka... Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |