wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ważne!!!

Witam.
Czy ktoś może wie czy w Łomzy można zrobić kurs na kucharza i/lub cukiernika? bardzo proszę o odpowiedź.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ważne!!!

mozna

Co to za goopi temat?

Co to znaczy: "ważne"?

Agatka, nie bądź dzieckiem neostrady...

rzeczywiscie ważny temat!!!!

Czy ktoś może mi poważnie odpowiedzieć? Dla mnie to jest ważne,a jeśli ktoś nie ma nic mądrego do napisania to po co się wogóle odzywa?

mozesz zapytac w OHP oni robia tam jakies kursy albo w urzedzie pracy
tam napewno dowiesz sie wiecej niz tutaj

Ja nie mam "nic mądrego do napisania", ale odzywam się po to, abyś NIE tytułowała wątku "Ważne!!!", gdy chodzi Ci o jakiś kurs dla kucharzy. Forum nie jest tylko Twoje i mnie przynajmniej nie obchodzi, co dla Ciebie jest w życiu ważne (np. kurs dla kucharzy).
Następnym razem daj tytuł: "kurs dla kucharzy" i ja mam to gdzieś...
To samo zresztą dotyczy dzieciaków zakładających wątki: "namiary", "porada", "wyjazdy", "muza" itp.

Pozdrawiam.

Udaj się do Cechu Rzemiosł na ul. Giełczynskiej i tam napewno się coś dowiesz. Mogą Ci załatwić praktykę i ukończenie kursu bo takie rzeczy cech organizuje. Ewentualnie możesz zaśięgnąć porady w zsz biuro chyba mają na bawełnie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org