Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ważne!!! |
Witam. Czy ktoś może wie czy w Łomzy można zrobić kurs na kucharza i/lub cukiernika? bardzo proszę o odpowiedź.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ważne!!! |
mozna
|
|
Co to za goopi temat? Co to znaczy: "ważne"? Agatka, nie bądź dzieckiem neostrady...
|
|
rzeczywiscie ważny temat!!!!
|
|
Czy ktoś może mi poważnie odpowiedzieć? Dla mnie to jest ważne,a jeśli ktoś nie ma nic mądrego do napisania to po co się wogóle odzywa?
|
|
mozesz zapytac w OHP oni robia tam jakies kursy albo w urzedzie pracy tam napewno dowiesz sie wiecej niz tutaj
|
|
Ja nie mam "nic mądrego do napisania", ale odzywam się po to, abyś NIE tytułowała wątku "Ważne!!!", gdy chodzi Ci o jakiś kurs dla kucharzy. Forum nie jest tylko Twoje i mnie przynajmniej nie obchodzi, co dla Ciebie jest w życiu ważne (np. kurs dla kucharzy). Następnym razem daj tytuł: "kurs dla kucharzy" i ja mam to gdzieś... To samo zresztą dotyczy dzieciaków zakładających wątki: "namiary", "porada", "wyjazdy", "muza" itp. Pozdrawiam.
|
|
Udaj się do Cechu Rzemiosł na ul. Giełczynskiej i tam napewno się coś dowiesz. Mogą Ci załatwić praktykę i ukończenie kursu bo takie rzeczy cech organizuje. Ewentualnie możesz zaśięgnąć porady w zsz biuro chyba mają na bawełnie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |