Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Garaż blaszany |
Gdzie w Łomży lub okolicach można zamówić porządny blaszany garaż? Potrzebuję konkretnych namiarów i opinii. ...........................................
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Garaż blaszany |
|
Umiem korzystać z wyszukiwarki. Konkrety mi są potrzebne od osób zorientowanych w temacie. ...........................................
|
|
w Łomży nie kupisz a zrobić na zamówienie drogo wychodzi trzeba poszukać gotowców.
|
|
Ok, to pomijając Łomżę, nikt nie zamawiał w rzetelnej firmie? ...........................................
|
|
Springer s.c. PPUH I. Just D. Just ul. Strusia 14 18-403 Łomża, woj. podlaskie tel. 86 473 09 05, fax 86 473 22 27 http://springer.lomza.pl/bramy/index.php?option=com_content&view=article&id=76&Itemid=88
|
|
#KAMA# Też jestem zainteresowany takim garażem. Gdybyś coś wiedział/a napisz tu. No chyba że będą mieli tylko 1 to zrozumiem :-)
|
|
Dam znać jak się dowiem konkretów. Korzystał ktoś z usług firmy Sringer? ...........................................
|
|
W piątek mogę Ci podać tel.do firmy od blaszaków,solidna i chyba najtańsza.
|
|
_maly_ napisał(a): > W piątek mogę Ci podać tel.do firmy od blaszaków,solidna i > chyba najtańsza. Ok, to poproszę o numer, napisz mi jeszcze skąd ta firma. ...........................................
|
|
Rozmawiałem z panem ze Springer. Wycenił mój garaż. Oferta nie droższa niż innych firm z Polski. A + że miejscowi. A poza tym niestety nie znam firmy. Jeśli jednak zdecyduję się na blaszaka kupię od nich.
|
|
Dzięki za info. ...........................................
|
|
==
|
|
Bartek123 podaj jakie wymiary i ile sobie zażyczyli i z czego jest zbudowany
|
|
M@ster na cenę oprócz wymiaru składa się wiele dodatków jak np. spad na bok, dodatkowe drzwi, okno, kolor, rodzaj bramy. Tak że każdy garaż będzie inaczej kosztował. Dla mnie temat garażu już nie aktualny, ponieważ zdecydowałem się na wiatę. Dziś zamówiłem drewno w tartaku i blachę trapezową na pokrycie.
|
|
Padaje nr tel do tej firmy od garaży (089)513-97-78 (018) 333=11-87 (090) 343-978 608-648-356 z dowozem i montażem.
|
|
Informacja jaką otrzymałam od firmy Springer jeśli ktoś jeszcze byłby zainteresowany. Cena garażu wraz z montażem o wymiarach 3x5 z drzwiami dwuskrzydłowymi to 1550,- (blacha w I gatunku) lub 1350,-(blacha w II gatunku) dopłata za bramę uchylną 350,- ...........................................
|
|
Spadaj mendo
|
|
Jeżeli masz jakieś pytanie odnośnie garaży blaszanych służę pomocą. Pozdrawiam
|
|
Tobie trollu przydałby by się blaszany garnek na twój posty łeb
|
|
Moim zdaniem garaże blaszane to świetny sposób na tymczasowe zabezpieczenie samochodu lub sprzętów, lecz na dłuższą metę trzeba poszukać czegoś bardziej porządnego - nie chciałbym trzymać w nim droższego samochodu lub porządnych narzędzi.
|
|
Jeśli o garaże blaszane chodzi, to warto zerknąć jeszcze na stronę https://superblaszaki.pl/. To firma, która od wielu lat zajmuje się właśnie tym tematem, więc doświadczenie w tej kwestii mają naprawdę spore. Wybór garaży mają naprawdę spory, mnie najbardziej odpowiada ten drewnopodobny. Warto zajrzeć i zapoznać się z ofertą, ceny mają również przystępne co jest istotną kwestią.
|
|
Lanalenka nie polecaj tej dziadowskiej firemki. To że ci płacą za reklamę nie zmieni faktu iż sprzedają chłam. Odradzam kupowanie od nich.
|
|
Potrzebowałem nowego garażu dla mojego samochodu, dlatego zdecydowałem się skorzystać z oferty profesjonalnej firmy - https://blaszaki.com.pl/kategoria-produktu/kojce-dla-psow/podwojne-kojce-dla-psow/ , która w ofercie posiada garaży blaszane i inne konstrukcje stalowe.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |