Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najlepszy Kebab - gdzie? :) |
Witam, Proszę mi powiedzieć gdzie w Łomży jest najlepszy kebab na cienkim? ;) Drugie pytanko, czy wiadomo coś gdzie została przeniesiona restauracja ze starego rynku znajdowała się na rogu, a mianowicie \"Kebab Egipt\" z tego zdjęcia: https://imgur.com/U9p1wMD Zniknęła a mieli tam smaczne jedzonko. Pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najlepszy Kebab - gdzie? :) |
Wg mnie najlepszy kebab mają na rogu na dworcu. Kebab Egipt zniknął raczej nie bez przyczyny, raczej ruchu tam nie było zbyt dużego. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
najlepszy kebab jest z leżaków
|
|
Czy to ta restauracja z dworca? https://imgur.com/QV9vn9c
|
|
najlepszy to chyba raczej w domu,przynajmniej wiesz co jesz pinizej link jak samemu mozna zrobic w domku taki kebabik :) https://www.youtube.com/watch?v=3GgnrDvQh-M Żyj tak,aby pod koniec życia móc powiedzieć: ku*wa fajnie było!
|
|
W domku się również robi wiadomo ;), jednak lubię odmiany.
|
|
Marcin, a co interes z kebabem ci słabo idzie ?
|
|
Nie wiem o co chodzi :P, nie mam restauracji :).
|
|
Już nie ma najlepszych. Kiedyś był, ale się zmyło. Na dworcu to nie to samo. Szczegolnie jak ci drobnice dadzą zamiast miesa jak kiedys. Jakies zcinki czy cos... Na Legionow w drewnianym lokalu smak kebab czy jakos tak jest wzgledny. A normalna tortilla za 10pln to jak duza :)
|
|
Ten co chwali kebab na dworcu w Łomży ,to chyba w życiu tego dania nie jadł i raczej nie wie co zachwala. Tomecki101
|
|
te całe niby mniasto to jedna wielka kebabownia ...?ale serio to żaden dobry..niestety
|
|
Ale żeby kebabownię nazywać restauracją ? To tylko właściciel potrafi, albo ktoś kto oprócz kebaba nigdzie nic nie jadł.
|
|
Jadłem kebaba nie raz i nie dwa w różnych miejscach na świecie, natomiast tutaj jest dyskusja o tym, który wg nas jest NAJ tutaj, na miejscu, w Łomży, bo nie sądzę, aby ktoś specjalnie wybrał się np. do Krakowa na kebab, więc wyraziłem swoje zdanie, i nic Tobie do tego. Masz prawo się z nim nie zgodzić, ale nie oceniać mnie. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
To chyba reklama keba na dworcu hehe.jadlem tam kilka razy osobiście nie polecam tam kebaba jak by ktoś pytał.dobry kebab jest na legionów na przeciwko paru.
|
|
Globtroter kebabowy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |